|
|
TORPİDO SÖKÜMÜ... |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
simsiyah
2. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: TORPİDO SÖKÜMÜ...Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2010 Saat 14:59 |
|
Aracımın torpidosunun içinde düşmüş olan bir parça var ve bu parça araç soğukken sürekli ses yapıyor araç ısındıktan sonra normale dönüyor bu sesten kurtulmak için torpidonun sökülmesi gerekiyor sanırım. Efeyede sormuştum ıyı bır usta sökerse sorun olmaz demişti sizlerinde fikrini almak istedim. Torpidoyu sokturmenın ne gibi bir zararı olabılır?
|
|
![]() |
|
| Sponsor Bağlantı | |
![]() |
|
H-a-d-i
3. Vites
Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2010 Saat 15:21 |
|
geri güzel toplanmazsa torpidodan tıkırtı gelebilir.
|
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
simsiyah
2. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2010 Saat 15:31 |
|
O zaman bu şekilde kalması daha mantıklı sanırım :(
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir
1. Vites
Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2010 Saat 15:50 |
|
Evet Engin abi, bence hiç sökme yada söktürme. |
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
simsiyah
2. Vites
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2010 Saat 15:58 |
|
Eyvallah hakan saolasın,aslında çok önemli bişey dııl tabıkı ama can sıkıyor ses gelınce arabadan o yuzden düşünüyordum ama galiba söktürmemek en iyisi...
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir
1. Vites
Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2010 Saat 16:56 |
|
İyi bir usta bulamazsan o ses ikiye katlanır sonra çıkaracak birşey de bulamazsın torpidoyu söker atarsın aman abi :)
|
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
TheEchoes
2. Vites
Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2010 Saat 20:05 |
|
o ses insanı deli eder benim arabadada var torpidoyu yumruklamamak için kendimi zor tutuyorum bazenDüzenleyen TheEchoes - 29 Nisan 2010 Saat 20:05 |
|
|
Cennette huriler varmış, kara gözlü;
İçkinin de ordaymış en güzeli. Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz: Bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili. |
|
![]() |
|
cocomo
1. Vites
Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2013 Konum: ank Durum: Aktif Değil Mesajlar: 174 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2013 Saat 16:08 |
|
aracın ısınmasıyla alakalı ne parça düşmüş olabilir ki torpidonun içine? çok merak ettim. bilelim de biz düşürmeyelim abi. çok ciddiyim
|
|
|
PEUGEOT PARTNER 2.0 HDI-baş belası-ederi kadar masraf yapılan
RAV4 2005-masrafsız ADAM. BMW 1.16i 2015 - kardeş arabası, yaramaz çocuk Tourneo Courirer 2015 - 0araç, dokunmaya kıyamadığımız |
|
![]() |
|
soner09
2. Vites
Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2012 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 618 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2013 Saat 16:13 |
|
kardesım ben soktum ama pıs ve lanet bı ıs sokme sebebımde kalorıffer motorunun ıcındekı rezıstansı degıstırmek ıcındı sokmesı bı dert takması apayrı bı dert ben dıkakt et derım zaten ustada sokse kafayı yıcek yerıne oturturken
|
|
![]() |
|
Burak
MODERATOR
P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Temmuz 2013 Saat 17:43 |
|
Konuyu açan arkadaş 2011 den bu güne hiç konuya girmemiş konu ölü.
|
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||