![]() |
|
yedek parça hakkında yardımmmm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2010 Saat 14:57 |
arkadaşlar yakında zamanda küçük bir kaza yapmıştım aracım 206 gti. sormak istediğim su radyatörü-sağ amatisör-sag salıncak-esanjör-sağ ön camurluk-dşreksyon pompası yağ bidonu bu parçaların degişmesi gerekiyor bir kac yerden fiyat aldım ama kafama takılan bu ürünleri yan sanayi almamda herhangi bir sakınca varmı yada hangi parçaları orjinal almayı tavsiyerinizi bekliyorumm
|
|
SİYAH 206 GTİ
1985/KARABÜK CAN BERK GÜVEN |
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Can geçmiş olsun Sponsorumuz efe ile irtibata geçmeni tavsiye ederim sana yardımcı olacaktır..
iyi forumlar..
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
teşekkür ederim daha önce şrtşbat kurdum ama yoğunluktan tam bşr bşlgş alışverişi sahlayamadık bende istanbulda olmadığım için yüz yüze görüsemiyorum |
|
SİYAH 206 GTİ
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
bence birçoğu yan sanayi alınabilir fakat salıncak gibi yürüyen aksamlara çok güvenemiyorum açıkcası,tabi tamamiyle bi düşünce efe haşim abi filan daha ayrıntılı bilgi vericeklerdir
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
bu araçla can taşıyosunuz. mekanik parçaların orjinal olmasında hem sağlamlığı hem de uzun ömürlü olması açısından fayda görüyorum. çamurluk ve yağ bidonu haricinde orjinal ürünler tavsiye ederim.
acaba çok fiyat farkı var mı? |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
tek tek balıkldığında yok ama bütün parçaları topladığımızda bana göre fark cıkıyo tabi radyatörü orjinal alıcam heralde
|
|
SİYAH 206 GTİ
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |