![]() |
|
no conductor uyarısı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ankara_307hdii ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ankara_307hdii
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2010 Saat 12:46 |
arkadaşlar klavuzda bulamadım.yol bilgisayarında NO CONDUCTOR councter mi öle bişiy bir uyarı çıkıyor nedemek? sizce araç. 307 1.6
|
|
![]() |
|
LUCKYBEN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2009 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sözlük anlamı Isı veya elektrik veya sesi iyi nakletmeyen madde büyük ihtimalle kablo baglantıları ile alakalı bi sorun .net bilgiyi ustalar verecektir
|
|
|
|
![]() |
|
ankara_307hdii ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ankara_307hdii
![]() ![]() ![]() ![]() |
sagolasın
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NO nun hayir CONDUCTEUR unde surucu oldugunu biliyorum ama ne anlama geldigini bilmiyorum kusura bakma
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ankara_307hdii
![]() ![]() ![]() ![]() |
sürücü yok demek olabilirmi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |