orjınal merceklı farlar bu sekılde.. sen aracına angel eye far takıcaksın kı merceklı olsun 250-300 tl malıyetı var .. daha sonra xenon takıcaksın 150 tl 'den baslıyor ..
![]() |
|
Mercekli 307 için xenon far ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2010 Saat 10:37 |
bence fiyatı uygun sahibinden komda daha uygunu yok tabiki fikirlere saygı duyarım çinmalı xenonlar 150-200 den başlıyor ama ne kadar fayda verir bilmem hem araçta arıza ışıgı yakar yakmakla kalmaz lamba koluna zarar verip araçta yangın çıkmasına sebeb olabilir bunuda allah göstermesin
|
|
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() orjınal merceklı farlar bu sekılde.. sen aracına angel eye far takıcaksın kı merceklı olsun 250-300 tl malıyetı var .. daha sonra xenon takıcaksın 150 tl 'den baslıyor .. |
|
![]() |
|
controller ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı controller
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Orjinalden kastım,fabrika çıkışı 407 ler gibi veya ne biliim Audi ler falan gibi mi oluyor? Bide özellikle yeni kasa civic lere takılan açık mavi prjetktör gibi olanlar varya,karşıdan geleni kör eden :S onlardan olsun istemem. Far mercekli,arkasındaki ampulu değiştirmekle yada ne biliim 80-100 liralık kitlerle bu iş biter mi ? |
|
2006 307 Comfort 1.6 Trip.
Ankara |
|
![]() |
|
controller ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı controller
Dostum muhakkak iyidir,değerinde fiyat koymuşsundur ama bana biraz pahalı ;) Ben daha uygun bişeyler bakıyorum... |
|
Ankara |
|
![]() |
|
acad ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ekim - 1963 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
2007 model 307 aracta smarteye marka xenon takılı, sorunsuz çalışıyor, gayet iyi...
|
|
![]() |
|
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
elimde hella xenon var benim 206 uygun olmadıgı için satmak tayım mercek yapımına uygun orjinal maiden germany linki verıyım siteden arkadaşlara uygun fiyata verebilirim
|
|
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
orjınal xenon dıye bır sey yok zaten farın orjınal orjınal merceklı far . xenon ayrı bı aparat .. pıyasada hepsı chın malı zaten .. alıcaksn kamasonıc marka al takanlar bunda hıc sorun yasamıyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı controller
Arkadaşlar 2006 ve üzeri 307 mercekli 307 sine xenon takan varmı ? Farlar mercekli olduğu için orjinal xenonlar gibi oluyormu çok merak ediyorum.???
Teşekkürler... |
|
Ankara |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |