![]() |
|
307 dizel yakıt tuketimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||||||||||||||||||||||||||
neo ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2010 Saat 22:57 |
||||||||||||||||||||||||||
benim 110 luk 307 dizelin tuketimini olctum. tamamı sehiricinde icabında sıkı yogun trafikte ve akıcı trafik karma 100 km de 7,66 lt yakmıs. sizin 110luk dizel 307lerde durum nedir? 10000 bakımı geliyor. filtreler ve yag degisimi ile daha dusecegini umuyorum.
|
|||||||||||||||||||||||||||
saygılar...
|
![]() |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bakımını yaptırdıkdan snra bı nebze ınecektı yakıt tuketı mı
ben sehır ıcn de 0.20 kurus yakıyorum 110 dızel ıle |
![]() |
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
tüketim gayet normal, yakit tüketiminin bakimdan sonra düsmesi sadece psikolojik, arac daha 10.000 km.de. Belki %0,5 fark eder
|
![]() |
mabolla ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
onu bilmem ama 100 km de 3,5 tüketiyor şehirler arası.sakin kullanımda ve sabit hızda.bence bu arabanın en güzel yanı performansı ve ekonomik olmak isteyene uyması..
|
Baran yıldırım
|
![]() |
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
207 HDI 1.4 aracım 5,4 lt Ankara tarafiğinde, Şehir içi+dışı denilebilir belki ortalama hız 33 km. Şehirler arasında 4,0 lt yaktı, ortalama hız 75 civarıydı sanırım. Senin yakıt tüketimin biraz fazla. Senin araç hem farklı hem de motoru büyük ancak yine de bana biraz fazla yakıyor gibi geldi. |
En iyisi senin olandır
|
![]() |
neo ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
yok daha 10000 km de degil. arac 44000 km ye geliyor. periodik 10000 km bakımını kasdettim.
|
saygılar...
|
![]() |
baska 110 luk dizel 307 sahibi yok mu arkadaslar ?
yalnız ben olcumu arac bilgisayarındaki ekrandan yapmadım. ısık yandıgı km ye gore olcum yapıyorum. bilgisayar yanıltıcı bence...
|
saygılar...
|
![]() |
sabit hız dedigin kac acaba ? 90 altı ise olabilir. ama ben asla 90 ve altı sehirlerarası kullanamam. karakterime aykırı maalesef....
|
saygılar...
|
![]() |
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
ben benzinli ile 8.0lt/100 km yapıyorum.
hemde son 9000 kilometrenin ortalaması.
km de 30 kuruş
şehir dışı çok daha az olur.
|
![]() |
mabolla ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
sabit hız 99.ben de kullanmazdım ama trafik polisleri karakterimi değiştirdi maalesef :)
|
Baran yıldırım
|
![]() |
benzinli ile sehiricinde 8 lt cok cok iyi. hangi sehirdesiniz? sehir trafiginizi merak ettim...
|
saygılar...
|
![]() |
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
istanbul anadolu
km nin büyük çoğunluğu kısa mesafe kullanımdı.
eski işim evime 3 km uzaklıkta. dolayısı ile tüketimimde artıyordu
şimdi işimi değiştirdim. artık aracımı kullanmıyorum.hafta sonları ya da akşamları dışarı çıkıyor.
ortalamam düşebilir
|
![]() |
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
sehirici dur kalk cok yaptiysan normal ama 70-80 kmh gibi kullandiysan cok yakmis
benimki bi zamanlar delirdiydi sehirici 6L otobanda 9L yakiyordu 100km ![]() aracta fap var ve tikaliysa katalizor tikaliysa yada icibos ise yakit tuketimi artiyor |
![]() ![]() ![]() |
![]() |
o zaman cok cok istisnai bir arac sizinki gercekten. kısa mesafede tam tersine cok yakması lazım. ne diyeyim nazar degmesin
|
saygılar...
|
![]() |
mahmutq ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
benim araç 307 hdı 110bg şehir içi depoyu fulleyerek hesapladım km ye şehir içi 210 kuruş yakıyo jantlar 17 inç olduğundan belkıde yakıtı bıraz fazla yakıyodur orasınıda bılemem
yolda da sakın gitmem başka dizel araçlarla kıyas mı yapmayı düşünüyorduk yoksa sadece merak mı
![]() |
tork tork dediğin nedir gülüm ben senin için devir çevirmeyi göze almışım
|
![]() |
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
MISAL OLARAK SEHIR ICINDE YAKIN ZAMANDA KULLANDIGIM ARACLARIN YAKIT TUKETIMINI VEREYIM SIZE
PASSAT 2.0 TDI 250 KRS
207 1.4 TDI 150 KRS
CLIO DCI 160 KRS
PARTNER 2.0 HDI 200 KRS
JETTA TDI 200 KRS
SIZIN 1.6 110 LUK 307 LER 180 KRS CIVARINDA YAKMASINI BEKLERIM BU DEGERLERE GORE
![]() SIZ EMRAHA BAKMAYIN O 1.2 - 1.4 ARACLARA GAZ BASTIGI ICIN COK YAKIO MAHUAUHAUHHAA
![]() |
benimki 235 kurus yakıyor gozukuyor :( bakacaz bir caresine artık...
Düzenleyen neo - 28 Nisan 2010 Saat 21:24 |
saygılar...
|
![]() |
yusomu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Mart 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
1.6 110HP 307 SW İLE 50 TL LİK MAZOT İLE ARABAYI COK KASMADAN 280 KM YOL YAPIYORUM |
508 1.6 ACCESS VTI Auto6R
|
![]() |
cok iyi, hatta super !!! kac km de arac? bir de hangi sartlara yapılan bir km bu ?
|
saygılar...
|
![]() |
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
sizi tebrik ederim, fabrika verilerinden bile iyi ![]() fabrika teknik özellikleri ve Autobild 100.000km test verileri
Yapilan 100.000km lik testten sonraki netice ( Sehir ici -disi - dag bayir her yerde kullanilmis. Kullanicilar profesyoneller , mesela Finli yaris pilotu Kimi Räikkönen, Test icin 2 adet 307 HDI kullanilmis, ve ayni zamanlarda yakit filtresi ve aks arizasi yapmislar. Test boyunca 4. kere yolda kalmis, 1. ariza yakit filtresinden, 2. ariza ön aks, 3. ariza volant 4. ESP En zayif yönü ön akslarmis. Test neticesinde Avrupada en arkalarda kalmis ve sorunsuz araclar sinifina girememis. Otobanda fabrika verisi olan 191km/h hiza hic erisilememis. Yakit tüketimi : Ortalamada ( sehir ici - disi ) 8lt/100km Düzenleyen xyzcom - 30 Nisan 2010 Saat 23:48 |
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |