![]() |
|
akü / alternatör |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
TheEchoes ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Nisan 2010 Saat 19:36 |
arıza lambası yanmıyo
bu ustalara hiç güven olmuyor
nerde bi araba ustası goresem tüylerim diken diken oluyor artık
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
eksik yada fazla şarj voltajı arıza lambasını yaktırır.. arıza lambası yoksa sorun yok demektir.
|
|
![]() |
|
TheEchoes ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
usta gaza basınca ölçü aleti 13,7 e falan cıktı işte, normalde 13 civarı gibi duruyordu tabi ben anladıgımdan bakmadım ama gaz verdikçe voltajı artıyordu onu farkettim
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bildiğim kadarıyla 14 e kadar normaldır. yanı 13-14 arasında normal oldugunu dusuyorum. alternator bozuk olsa sarj etmez. cunku alternatorun ya dıyotları ya sargısı yanık olur yada komurlerı bıter vs. fakat fazla yada az sarj etmesı veya devıre baglı oranla degısken bır voltaj uretmesı konjektor arızasıdır...
Düzenleyen cecoli - 27 Nisan 2010 Saat 15:00 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
dün stopların yanmadığını farketttim bugün de oto elektrikçiye gittim neyse müşür yanmış değiştirdi falan sonra benim aküyü ölçüp fazla şarj ediyor alternatörün arızalı tamir edilmesi gerekiyo yoksa böyle gidersen tesisatı yakarsın falan dedi. aküyü ölçerken de ölçü cihazında gösterde 13-13.7 arasında gidip geliyordu. forumda alternatörle ilgili hiçbir bilgi bulamadım. bu başlık altında paylaşalım saygılar |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |