![]() |
|
2000 model peugeot partner |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
FIRAT.75 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2010 Saat 20:31 |
merhaba pugcu kardeşlerim her zamanki gibi rahat durmadım ve merak ettiğim bir konuyu daha açtım.
ailem zor durumda arabayı satıcaz ama arabasız olmuyor peugeot partner 2000 model hakkında bildikleriniz nelerdir ? max 12.500 e alınabilir mi ? yakıt vs. SELAMETLE ![]() |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2000 modeli 12500 e alana kadar üzerine 2500 daha koyulup 2004-2006 arası yeni kasasını almak daha mantıklı diye düşünüyorum.
|
|
|
|
![]() |
|
FIRAT.75 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o kadar paramız yok var ama o civarda almamız gerekiyor
|
|
![]() |
|
TheEchoes ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
fiyat olarak 12500 cok ama tabi arabanın durumuna gorede değişir fakat bende uzun sure arastırdım partner ları model 2000 olunca fiyatlar birden fırlıyor ayrıca kasa 2003 te değişti. 1999 la 2000 model arasında 3000-4000 lira farkediyor. donanımda herhangi bir değişiklik yok yalnız 2000 modellerde sanırım motor konfrige edilmiş birde göstergeye motor devir saati konmuş .sehiriçi en az 0.25 kuruş yakar. şuan ne kullanıyorsun bilmiyorum ama binek arabalar kadar seri değil (turbo yok) rampa da cok bayılmaz (citroen jumpy e göre kıyaslıyorum onuda cok kullandım) sürüşü rahat. yandan sürgülü kapılı olanları var fakat ekseriyetle tek kapılı modeller karşına cıkıcak tek kapı olması en büyük eksisi arka koltuga inip binmek büyük dert cünkü arac bineklerden biraz daha yüksek. ruhsatta hususi olarak gecer ve muayenesi ticari araclardan farklı olarak 2 senede birdir. ilk aklıma gelenler bunlar ama başka sormak ıstedıgın birşeyler olursa yine sor |
|
![]() |
|
bizim için en hayırlısı hyundai accent 1.3 lx olacak sanırım
|
|
![]() |
|
TheEchoes ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
bence 206 yıda değerlendir |
|
![]() |
|
ibrahim YILDIZAK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Eylül - 1982 Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2010 Konum: Adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 753 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ibrahim YILDIZAK
Hyundai'nin satışı zordur maalesef bende 206'yı düşünmeni tavsiye ederim
|
|
01 COA 084 ARh(+) |
|
![]() |
|
heyyt gidi günler 2000 yılında babamlar sıfırını almıstı yıllar nasıl da geçmiş benım aklımda 206 da vardı ama ufak araba
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
hyundailer bana sanki biryere carpsan kağıt gibi ezilicekmiş hissi veriyor belkide cok saglam arabadır bilmiyorum |
|
![]() |
|
yok yok sağlamdır,temiz kullanmak lazım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |