![]() |
|
acil sahibinden satılık |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2010 Saat 13:46 |
bayandan çok temiz peugeot 106 XR aracımı aciliyetten sahibinden satılık.içinde cd çalar,klimalı,içi çok temiz sigara içilmemiş,hasarsız. 10.500 tl ye satıyorum. |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar ozaman.İnşallah bu şekilde satabilirsin
Düzenleyen peugeotefe - 23 Nisan 2010 Saat 13:52 |
|
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=8928&title=yeni-yelerin-dikkatine-konu-amadan-okuyunuz
Düzenleyen H-a-d-i - 23 Nisan 2010 Saat 13:53 |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
hayırlı satışlar ozaman.İnşallah bu şekilde satabilirsin ALINTI... NEDEN BU ŞEKİLDE CVP VERDİNİZ. EKSİK BİŞEYMİ VAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ LÜTFEN BURDA YENİYİM...
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Kendinizi tanıtırsanız yukarda linkten ve aracınızın resimlerini özelliklerini eklerseniz satmanız kolaylaşır.sonuçta kimse tanımadğı bi insandan alışveriş yapmak istemez.En azından forum sitelerinde böyle
|
|
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
öncelikle hoşgeldiniz. burda yeni yada eski olun, farketmez. sizin yeni olduğunuz konu araç satışı. satmaya çalıştığınız aracın model yılı, km bilgisi...vs özellikleri eksik. bence sahibinden.com sitesine ilan verin. daha çok kişiye ulaşırsınız. burası bilgi paylaşım sitesi. alış-veriş değil. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
YUKARDA DEDİĞİNİZ NE YAZIYOR RESİM NASIL EKLENİYOR BAKTIM AMA BULAMADIM.TEŞEKKÜRLER... |
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Ayrıca forum sitemiz ilan sitesi değildir. Sadece alım satım için ilan verecekseniz bir cok ilan sitesi var sahibinden araba arabam vs vs vs.....
|
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
TEŞEKKÜRLER BEN NETTE GEZİNİRKEN BU SİTEYİ BULDUM ALIM SATIM OLAYININ DA OLDUĞUNU SANMIŞTIM.TAM ANLIYAMADAN ATLAMIŞIM ÇOK PARDON...
|
|
![]() |
|
Efe yardımcı olacaktır... |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=8928&title=yeni-yelerin-dikkatine-konu-amadan-okuyunuz Bu linkten kendinizi tanıtıp. Daha sonra aşağıdaki linke konu açıp aracınızın özelliklerini yazarak aracınızın resimlerini upload ederseniz satışınız daha hızlı olabilir http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=25&title=arac-alimsatimi Düzenleyen peugeotefe - 23 Nisan 2010 Saat 14:43 |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |