![]() |
|
206 aracımda sol ön tarafta kıtırtı ve katurtular |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yasin_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yasin_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Nisan 2010 Saat 10:54 |
206 aracımda düz yolda yavaş yavaş giderken sol ön taraftan kıtır kıtır sesler gelior özellikler debriya basıp boşa alıp yavaş yavaş 15 20 km civarında giderken kıtır katur daha belirginleşior z rotlar yeni değişti onlardan kaynaklanmıor direksiyon pompasıda yeni bakımdan geçti yağı değişti direksiyonu sağa sola çevirirken seste artıp azalma yok nedenini bir türlü çözemedim. YARDIM?
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
![]() ![]() ![]() ![]() |
sorun rotillerden kaynaklanıyor olabilir
|
|
|
|
![]() |
|
murti ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
torpidodan gelebilirmi yasin? |
|
![]() |
|
yasin_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yasin_206
yok torpidoda mendilden başka bişi yok
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yasin_206
rotil dediğin ne hocam?
|
|
![]() |
|
pusat81 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2010 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 116 |
BENCE Z ROTLARDANDA OLABİLİR....
|
|
Gergin ip çabuk kopar....SERKAN
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yasin_206
z rotlar yeni değişti sıfır
|
|
![]() |
|
basoglanh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2010 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı basoglanh
Bendede aynı ses geliyordu 206'da. İki hafta önce rotilleri ve zrotları değiştirdim bir gram ses gelmiyor artık. Bende özellikle yavaşken dönüşlerde ve lakalı yolda geliyordu.
|
|
![]() |
|
kitay ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
benim araçtada buna benzer bir ses vardı ön akıs bilyesi degişti problem ordadan kalktı
|
|
34 KİTAY 18
2004 206 HDI XT |
|
![]() |
|
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
ben böyle bir ses için haftalarca uğraştım gitmediğim yer kalmadı.meğer ön sol davlumbazı tutan tırnaklardan 2si kırılmış.rüzgardan sağa sola çarpıp o ses yapıyormuş.yinede baktırmak gerek umarım çabuk çözersin.kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
aynı olay bende de olmuştu 1 ay önce rotları değiştirdim 370 tl gitti ama sesde gitti... bu arada siteye yeni üye oldum yenide araba sahibi oldum yaklaşık 4 ay oldu peugeot 206 xr 2001 model 85000 km de aldım 12.500 sizce nasıl arkadaşlar piyasa bu şekilde mi gidyor çok fazla bilgimde yoktu alırken ama araban temiz?
|
|
![]() |
|
erkan samur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2010 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erkan samur
|
|
206 RG 2001
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |