![]() |
|
Ariyorum : Peugeot service box pdf. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2010 Saat 18:28 |
|
Baslikta da yazdigim gibi, Peugeot service box pdf. ya da ISO dosyasi olarak ariyorum
nerde ve nasil bulabilirim ? Bahsettigim, Peugeot modelleri icin parca sema ve no.lari ve servis-bakim-degisimi anlatan bir el kitabi. Peugeot servislerinin kullandiklari. Dil olarak fark etmez, Ingilizce-Almanca-Fransizca-Türkce |
||
![]() |
||
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Aşağıdaki adresi işini görmedimi, kabaca bakmıştım iyi gibiydi.. Düzenleyen t@lip - 21 Nisan 2010 Saat 20:07 |
||
En iyisi senin olandır
|
||
![]() |
||
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tesekkürler ama oraya bakmistim daha önce, benim aradigi "service box" yani peugeot servislerindeki el kitabi, orada parca no-lari bulunuyor ve ayar ölcüleri falanda var |
||
![]() |
||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
service box ı ücretsiz temin edieğini sanmıyorum ama yinede arama yap belki bulursun eğer bulamazsan sana ücretli temin derim
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
selamlar, ücreti nedir ? Pug. servislerinde kullanilan degilmi ? yedek parca no. vs. gibi |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
Selamlar, ilgin icin cok tesekkür ederim, internette aradim buldum ama 54 part haline indir indir bitmedi henüz ![]() |
||
![]() |
||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
Rica ederim benim satın aldığım şuanda kullandığım program değil internet üzerinden yapıyorum herhangi bi yükleme yapmadan yani linki giriyosun kendine ait şifrenle işlem yapabiliyorsun parça kodları vs.a
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
selamlar, ben de senin kullandigin prog. indirdim ve onu kullaniyorum suanda ![]() ama VIN no henüz bulamadim ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |