![]() |
|
fren problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2010 Saat 20:59 |
s.a arkadaslar benim 2 sorum olucak otomotik vites arabami park eddikden sonra genelde el frenini cekiyorum. fakat el frenini kullandigim zamanda ilk kalkisda geri geri giderken frene basdigimda arac durana yakin bi anda arka sol teker tam kilitleniyo ve teker kayiyo sizce sebebi ne olabilir 2. problemim arac yolda giderken frene basiyorum yavasliyo ve durana yakin bi pozisyonda girrtt diye bir ses geliyo tekerlerderden mesela arabayla isikda beklerken otomomotik oldugu icin ayagimi frenden biraz cekiyorum girrttt frene basiyorum yine ayni girrtt :( bunun sebebi ne olabilir nolur yardim....Düzenleyen osterreich - 03 Mayıs 2010 Saat 20:10 |
|
![]() |
|
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
![]() ![]() ![]() ![]() |
(hala) güncel :(((
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
kaymanın sebebi bu lastiğiniz diğer lastiklere göre daha fazla yıpranmış olabilir. veya kaydırma yapmayan tarafın merkezi hava yapmış olabilir.
durmaya yakın gelen gırc sesinin kaynağı sert veya ısıdan sertleşmiş balata olabilir.
|
|
![]() |
|
TheEchoes ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
sanırım sorun fren balatasından kaynaklanıyo
bence hemen bir fren ciye yada yetkili servise gösterin
fren bu nolur nolmaz ihmale gelmez
|
|
Cennette huriler varmış, kara gözlü;
İçkinin de ordaymış en güzeli. Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz: Bak, bir yanda şarap, bir yanda sevgili. |
|
![]() |
|
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
serviste balatayla ilgili duyduğum bir konuyuda paylaşmak isterim.şu an servislerin elindeki balataların eskilere oranla farklı olduğunu öğrendim.yakın zamana kadar kullanılan balataların içinde kısa zamanda sertleşmesini önlemek amacıyla kullanılan zehirli bir madde varmış ve bu madde dünya çapında yasaklandığı için yeni nesil balatalarda yok ve üretilen balatalar kısa zamanda sertleştiği için ses yapıyormuş.yakın zamanda balata değiştirdiyseniz 2. problemin sebebi haşiminde dediği gibi balatadan kaynaklanıyor olabilir.
|
|
![]() |
|
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Selamlar,
diger arkadaslarin yazdiklari dogru. Yani ; Fren balatalarin sert/sertlesmis olabilir. ( fourus06'nin bahsettigi, asbest'dir.) Asbest EU'da nerede olursa olsun kullanimi yasaktir. Frenleri ( Bremsscheiben und Beläge - vorderachse ) kontrol et ya da ettir. ( Bremstrommeln und Bäcken - Hinterachse ) kontrol el ve ettir. und muss mann Entluftenlassen, beides Achsen Lastiklerinide, (profil) kontrol et, ayni mi degil mi? Egerki lastiklerin ayri DOT ise, (z.B 4409 und die andere 2611) biri digerinden sert/yumusak olacagindan, frenlerde tutarsizlik olabilir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
yazdiklarinizi okudukdan sonra aracin kayan lastigini kontrol eddim digerlerine gore biraz kabak :( yazlik lastikleri takdirdigimda gecen sene ön taraflara gelen lastikleri bu sene arkaya aldirtmisdim malum önler arkalardan daha cabuk kabaklasiyo ki kayan tarafin ki daha cok erimis :P balata konusuda dediginiz gibidir kesin arkadaslar cunku lastigin arasindan gördügüm kadariyla balatalarim daha yeni disklerde iyi görünüyo gecen hafta tatil testine sokmusdum oradada frenlerin iyi demislerdi ama ses yapdimi insanin cani sikiliyo isde ilginiz icin tesekkürler Düzenleyen osterreich - 04 Mayıs 2010 Saat 15:22 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |