![]() |
|
Albea Hakkında bi sorum olacaktı,yanlış anlamayın |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
FIRAT.75 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2010 Saat 19:25 |
|
merhaba abilerim.
bi sorum olacaktı fiat albeanın yakıt tüketimi nasıldır ? biliyorum burası bir pug sitesi ama sonuçta paylaşım yapıyoruz bana yardımcı olacak abilerim var mı ? önerir misiniz bu arabayı |
||
![]() |
||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
dizel mi?
|
||
![]() |
||
FIRAT.75 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|
evet ama aldıktan sonra lpg takarsa babam benzinli de olabilir ama öncelik dizel
|
||
![]() |
||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
|
izmirde kuzende dizeli var 2008 model 70000 de. çok az yakıyomuş. multijet motor zaten. az yaktığını biliyorum dizelin ama benzini bilemem.
|
||
![]() |
||
|
sen ümraniyede nerdesin bu arada?
|
||
![]() |
||
|
Çekmeköy soğukdere mahallesindeyim / Şile otoyolu varya OPEL GEDİZLER VAR o mahallenin arkasında
|
||
![]() |
||
|
başka yorumlar
|
||
![]() |
||
|
uzakmışsın biraz :)
|
||
![]() |
||
|
atakente,çarşıya hep gelip giderim mesafeler sorun değildir pt de
![]() |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Aracımı almadan , g.punto bakıyordum,,Dolyısıyla albea filan da baktım..
Dizeli temiz bulursan iyidir,,az yakar çok kaçar.. Benzinlisi çok yakar..O yüzden yüksek fiyat farkları vardır dizel ve benzinli arasında.. Ama 1,2 benzinliler haliyle az yakar.. |
||
![]() |
||
|
bugün e5deyken bi gidiyorlar sorma çok da seri olduklarını farkettim zaten hızlı kullanmayı severim.
fiyatları da gayet ideal 16 000 tl civarı arıyoruz ama yay şart bi de pt stickeri koyduk mu tamamdır |
||
![]() |
||
|
albea yamı PT stickerı koyacaksın?
![]() yok zaten mesafe konusunda şaka yaptım. 10 dk lık yol. |
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
sen ailece bineceksin. Albea, 106 dan daha iyidir bence. şehiriçi 18-20 krş ancak yakar. dizelin performansı da çok iyi ve atak.
|
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
||
|
Evet hadi abi sonunda sizin demek istediklerinizi anladım 106 zevk işidir elbet birgün o da olur ama devir ekonomi devri ve geniş araba siz önerdiyseniz iş bitmiştir hadi usta
|
||
![]() |
||
|
neden olmasın koyucam tabiki de ![]() ![]() |
||
![]() |
||
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
|
Albea az yakar ama çok kaçmaz bindik gördük :)..
|
||
![]() |
||
CaN1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Mart 2010 Konum: Çarşı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
|
He ben yakınım :D atakentteim buyrun :D lol :D yarın gelebilitem var :D |
||
MicroManiacLine
|
||
![]() |
||
|
bugun tüm gün evdeydim. sabah kursa gidicem ordan bi yere gidebilitem var benimde ama burda olursam evi biliyosun. Bahçede arabam varsa 39 numaradayım :) |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
benmki kulaktan dolma bili,doğrudur.. ![]() |
||
![]() |
||
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
|
2005 model dizel Albea'yı gözümle gördüm. 170 km/h. sürücü ben değildim. ben yolcu tarafında oturuyordum. |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |