![]() |
|
306 klimayı acınca fanlar calısmıyor... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Nisan 2010 Saat 16:33 |
aracı aldıgım gunden berı klimam da sorun yoktu. yakın sure once klimacı arkadasıma kontrol etmesını soylemıstım. kendısıde gazın cok az eksık oldugunu soyledı ve onumde eklemeyı yaptı. klimayı calıstırdık sankı daha ıyı sogutur gıbı geldı bana. bu gazı eklememızın uzerıne yaklasık 2 ay gectı. arada bırkac calıstırdıgımda da sorun yoktu. fakat bugun klimayı actım devreye gırdı fakat yeterlı soguk gelmeden klima kendılıgınden kapandı. tekrar denedım tekrar aynı sey. tusa basıyorum tık kompresor calısıyor. daha soguk uflemeden tık kompresor bırakıyor. ve bu anda fanlarım calısmıyor. normalde bastıgın anda fanlar calısması gerekırken fanlarım devreye gırmıyor. klimanın harıcınde motor sogutması ıcın fanlar 100 derece dolaylarında devreye gırerler benımkınde. fakat bu klima acıpta fanların calısmadıgı zamanda motorun sogutması ıcınde fanlar calısmadı. hararet 110 a cıktı. hemen durdum stop ettım. kutup basını cektım taktım vs fanlar motoru sogutmak ıcın calısmaya basladılar. az kalsın hararet yapacaktık. benım aklıma ılk olarak fanların ortasındakı 3 role de sorun olabılecegı geldı. kendım el atmadan evvel ustalara danısmak ıstedım. varmıdır fıkrı olan veya benzer bır durum yasayan? Düzenleyen cecoli - 16 Nisan 2010 Saat 16:35 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anlasılan kımse boyle bır sorun yasamamıs... buda bızım sansımıza:))) |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |