![]() |
|
DİREKSİYONDAN GELEN SES!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eleanor_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Nisan 2010 Saat 09:44 |
merhaba arkadaşlar aracımın direksiyonunda bir sorun var galiba sizinle paylaşmak istiyorum.
direksiyonun yağı hiç eksilmemesine rağmen son zamanlarda aracı kullanırken vık vık sesler gelmeye başladı ve çok az direksiyonu çevirmeme ragme bu oluyo ve aracı park ederken malum daha fazla direksiyonu çecviriyoruz bu esnada da sanki zorlanma sürtme gibi bi ses geliyor. nedeni bilen arkadas varsa çok memnun olurum arabayı daha alalı 1 ay oldu hiçbirşey yoktu fakat bir iki haftadır bazı sorunlar çıktı bende anlamadım canımı sıkmaya başladı açıkcası...acaba direksiyon pompasında mı sorun vardır yardımlarınızı bekliyorum simdiden teşekkurler.. |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
lastik sıkıntısı olabilir. Çok kaygan asfaltlarda sıcakla birlikte gelebilir
|
|
![]() |
|
Eleanor_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok hasim abi direk direksiyondan geliyo camlar falan kapalıyken içerde resmen direksiyondan duyuyorum nedenini anlamadım
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
bendede çok az uğultu geliyor. pompa bozuluyor olablirmi ya daha 24000 de araba. çok üzülürüm valla.
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
yüksek ihtimalle direksiyon pompasından kaynaklanıyor sorun
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
+90 312 2785898 ara bu numarayı yardımcı olur hakan usta .. senin probelim pompadan büyük ihtimal
|
|
![]() |
|
peki bu dreksiyon pompasının tamiri yapılıyomu yoksa değişmek mi lazım çok maliyetli iş sanırım..
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
tamiri yapıyolar fakat randuman vermediği duydum
|
|
|
|
![]() |
|
birde şunu dikkat ettim sabah ilk arabayı çalıştırınca bişey yok ama 200-300 mt gidince başlıyor bu sesler..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
istanbul içindeysen aracınızl gelirseniz yardımcı olabilirim
|
|
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
direksiyon pompasından olacak die bi kaide yok bence pompa bağlantı borularını vs. bi kontrol ettir ilk önce sızma falan varmı yada hortumları değiştir, pompanın kolay arıza yapacağını sanmıyorum.
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
yüksek ihtimal rotlardan geliyo
|
|
![]() |
|
sagolun arkadaslar degerli yorumlarınız için, ekonomik durumumu biraz düzelteyim ilk işim göstericem biyere malum kredi borcu sarsıyo insanı..
|
|
![]() |
|
sfyucedag ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sfyucedag
Aracın altına inip rot başlarına ve tablalara bakmadan pompa deyip değiştirmelerine izin vermemelisiniz bence,ziraa bahsettiğiniz ses kapı gıcırtısı gibi ise bende de oldu tablalardandı.Rot ihtimali de yüksek dediğim gibi bu 3ü üzerinde durulmalı.Peugeotcunuz varsa güvenilir o bakar da yoksa servis size şunlar şunlar diye sıralamadan önce rot-balans ayarı yapan bi dükkanda bi alttan baksalar onlar da anlar söyler.
Geçmiş olsun. |
|
![]() |
|
çok teşekkurler yardımlarınız için aynen dediğiniz gibi kapı gıcırtısı gibi bi ses geliyo yarın bi rotcuya gidip göstercem bakalım insallah burdadır sorun.. |
|
Bizi Çekemeyen Anten Taksın !!!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |