![]() |
|
angel far sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mamuli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2010 Saat 08:21 |
yeni uyeyim ve bi kaç sorum olacaktı ie baslayan mesajlardan bitanesi daha ne yazık ki :( Junyan marka angel far aldım 206 ma.sağ farda sorun yok orjinal gibi oturdu fakat sol far hemen arkasındaki abs motoruna baskı yaptı bizde motoru max derecede kaydırabilecegimiz kadar kaydırdık.Şimdi bu noktada 2 sorum olacak.Motoru yerinden oynatmamız sorun yaratırmı takan usta bişey olmaz dedi:S
2.sorum herşeye ragmen far 0.5 cm civarı dısarda kaldı .yani çok dikkatli bakmayınca farkedilmio dısardan ama içerde baskı dewam ediyor.Muhakkak burda da kullanan arkadaslar vardır yardımcı olursanız çok makbule gececek.Şimdiden tesekkurler. |
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende Angel almayı düşünüyordum bunu söylemen iyi oldu. Sitede FK ve Sonar kullanan var diye biliyorum. Hiç böyle bir sorun söylenmedi. Junyan dan kaynaklanan bir sorunmu acaba? 2000 model sanırım aracın. model yılına göre yanlış almış olabilir misin? Birde kaça aldın?
|
|
![]() |
|
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
Markalarla çıkabilecek bir soruna benzemiyor 98 sonrası angel mı
|
|
![]() |
|
mamuli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
ewt angeller 98 sonrası bi hata yok.Baska forumlara da baktım bulamadım.260 a aldım angellerden memnunum kısalar mercekli ve orjinal far motoruda uyuyo.
|
|
![]() |
|
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
abs motorunu ufakufak oynatabılırsnz bırsey olmaz o sıyah borular esneklerdır. ama far neden oturmadı bılemıcem
|
|
![]() |
|
İsmail ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2008 Konum: Mekan 35 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 612 |
Ben 307de junyan kullanıyorum böyle bi problem yaşamadım. model farkından oldugunu sanıyorum.
|
|
Kalem Yokki İmza Atıyım... xD xP
|
|
![]() |
|
fourus_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fourus_06
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ne kadar uyuor da deseler piyasada uygun fiyatlı olan bazı malzemeler yerine tam oturmuyor.özellikle bazı stoplarda da bu durum söz konusu.(başıma geldiğinden biliyorum)ürünü aldığınız yerde taktırıp soruna anında çözüm üretmek daha iyi olacaktır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |