![]() |
|
aracım gitmiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2010 Saat 00:41 |
arkadaşlar öncelikle herkeze merhaba benim aracım peugeot 307 1.4 hdi 2005 model. aracım son 2 yıldır resmen uyuyor, gitmiyor. göstermediğim yer kalmadı bütün servisler araç ta birşey yok diyor. ama bence var katalüzör temizlendi olmadı enjektörler değişti olmadı hava debimetresi değişti olmadı yapmadığım şey kalmadı ama araç hep baygın. resmen kullanırken yoruluyorum birde klima açarsam birde arka doluysa pedal olsa çevircem katkım olsun diye... bu konuda sizden çözüm bekliyorum başına gelipte çözüm bulan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim... |
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bence 70'lik dizel 307'lerden birşey beklememek lazım ki aynı motora sahip 206'lar bile çok gitmiyor, fakat chip-tuning uygulamasıyla, daha iyi hale getirebilirsiniz diye düşünmekteyim...
|
|
![]() |
|
Orhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Mustafa bey hoşgeldiniz size yardımcı olabilmemiz için lütfen kendinizi tanıtınız.. http://forum.peugeotturkey.com/forum_topics.asp?FID=22&title=yelerİmİzİ-taniyalim
|
|
![]() |
|
ask307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
ben aranıza izmirden katılıyorum. 1984 izmir doğumluyum. 5 yıldır peugeot kullanıyorum. muhasebe işiyle ilgileniyorum.
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bunu ayrı bır topıc acarak yaaprsanız her kez sızı tanısımsı olur .
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
bu siteye bi girmesi çok zor; bir de girince çıkması...
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracınızı 2. elmi aldınız sıfır aldınız araç kaç binde km de turbosuyla enjöktörlerine baktınızmı
|
|
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() |
|
![]() |
|
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
birde klima açarsam birde arka doluysa pedal olsa çevircem katkım olsun
diye...
akşam akşam yarıldım gülmekten ömrünüz uzun olsun. ![]() |
|
Erol ŞEN
ESKİŞEHİR 21.02.1985 B Rh + 2005 206 X Line 1.4 O.V |
|
![]() |
|
vallahi öyle dostum ya... aracımı sıfır aldım. enjektörlere baktırdım bir enjektörde sapma var dendi. turboya hiç baktırmadım. turboyla ilgili olabilirmi acaba.
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
araç otomatik mi?
|
|
Erol ŞEN
ESKİŞEHİR 21.02.1985 B Rh + 2005 206 X Line 1.4 O.V |
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
|
|
![]() |
|
yok manuel vites. bugun würth katkı maddesi attım. birde shell gtl motorin aldım bakalım faydası olacakmı. gerçekten bu sıkıntı yüzünden keyif almıyorum aracımdan
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
makyajlı 307 dizellerin otomatiği var bizim kasanın dizellerinde otomatik vitesi yoktu. |
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
Orhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Aracınıza chip tuning uygulaması yaptırın tork ve beygir yükselince aracınızdan daha fazla motor gücü alacaksızınız..
|
|
![]() |
|
aracım daha 85000 de trigeri yeni değişti. bakımlarını aksatmadan yaptırırım. 2008 yılında 4 enkektör değişti mazot pompası tamir oldu. çok masraf açmıştı ozaman.
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
çok sağol dostum ya.. chip tuning uygulamasını tahmini kaça takarlar servislermi takıyor
|
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
chip tuning motora takılan bi parça değil aracın beynine yüklenen bir yazılımdır bu işlemi servisde yaptıramazsın..400 tl-600 tl arasında bu işlemi gerçekleştiren firmalar mevcut..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
tahminim ce turboda sorun var biribi şöför koltuğuna oturtun gaza yüklensin turbo hortumunu sökün elinizle kapatıp hafa çekip çekmediğine bakın ve hortum sökük biraz gidin eğer hi değişiklik yoksa turbo sorunlu daha faza bayılırsa turbo sağamdır ama 1.4 hdi ler çok ama çok zayıf hele 80000 kmi geçince yarı ömrü bitiyor bence sat 110 hp dizel al
|
|
![]() |
|
doğru söylüyorsun yol yakınken satıp daha yüksek motorlu bakayım. 1 ay önce 308 1.6 110 hp denedim çok güzel gidiyor çok keyif veriyor. en azından 1.6 90 hp olsa yine iyiydi. zaten ben aldım 4 ay sonra makyajlı 307 çıktı aynı fiyata 1.6 90 hp. şans işte |
|
peugeot 307 1.4 hdi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |