|
307 ye CC direksiyonu |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Yazar | ||
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2010 Saat 02:05 |
|
selamlar
aracıma 307 CC direksiyonu uyguladım.
öncelikle kendi direksiyonuma , 307 cc deki metal görünümlü plastik parçaları alır , deri kaplatırım diye düşünürken cc direksiyonunun daha farklı yapıda olduğunu anladım.
cc direksiyonu bazı bölgelerde daha kalın yapıda ve plastik kaplamaların oturacağı kısımlar daha ince yapıda.
bu parçalar peugeot servisinde satılıyor ama normal bir 307 direksiyonuna oturtulması zaman alacak gibi ve uğraştırıcı
sol 61 TL
sağ 61TL
orta 56 TL
bu parçaları aldığım zaman 180 TL ye mal olacak ve eski direksiyonuma monte edilmesi hem zor hemde denenmemiş
hiç risk almadan orjinal bir cc direksiyonu temin ettim.
derisi rezil bir durumdaydı ve üstündeki plastik parçalarda aşınmıştı.
sağ tarafta bulunan plastik parça çok daha kötü durumdaydı.
öncelikle bu parçaları direksiyondan söktüm.
koçtaştan şu boyanın simli gri renkli olanını aldım.
bahçede boyamaya çalıştım ama rüzgar çok vardı. boyadığım parçalar gazete kağıdı ile birlikte uçup toprağın üzerine geldi.boyama işini olduğu gibi bıraktım.
ertesi gün yani bugun su zımparası ile 3 parçayıda bir güzel zımparaladım ve iyice sildim.
zımparadan sonra ufak toz taneleri kalıyor. boyadan sonra çok kötü izi oluyor. o yüzden çok hafif nemli bez ile sildikten sonra kuru bez ile kurulamak gerekiyor.
bu sefer evde balkonda tekrar 3 parçayıda boyadım. boyaya boyaya boya yapmayıda öğrendim gerçektende boyanacak nesneye 25 cm den püskürtmek daha faydalı.
ben dün boyamamda daha yakından boyadım ve boyanın üzerinde damla izleri oluşuyordu.
boya işleminden sonra direksiyon simidini bostancıda bulunan deri kaplama atelyesinde deri kaplattım. 130 tl ye. 1 saat 10 dakika kadar sürdü.
eve geldiğimde plastik parçalarda kurumuştu (tam kuruması 24 saat fakat el değince bir sorun olmuyor)
yarın öğlen gibi plastik parçaları bir kat daha boyadıktan sonra ertesi günde cila yapmayı düşünüyorum. ya da vernik.
şu an parçalar direksiyona takılmadı , fotoğraf çekerken üstüne geçici olarak koydum Düzenleyen individual - 09 Nisan 2010 Saat 02:09 |
||
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
|
unutmadan CC direksiyonu servislerde 1170-1300 TL arasında satılıyor
|
||
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
gri parçaların çizik olduğu resimler, senin kendi direksiyonun mu acaba? yoksa bir yerden çıkma mı temin ettin?
|
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
individual
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
|
ilk üç fotoğraf yeni plastik kaplamalar.
internetten buldum.
sonraki iki fotoğraf çıkma aldığım cc direksiyonu ve üzerinde gelen aşınmış plastik kaplamalar
son dört fotoğrafta aşınan kaplamaları boyadıktan sonra çekilen fotoğraflar
Düzenleyen individual - 09 Nisan 2010 Saat 02:21 |
||
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
peki aracının kendi direksiyonunu ne yaptın ?
|
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
individual
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
|
şu an üzerinde duruyor. sökmedim.
bunu takmadım henüz. bir kaç gün sonra ya da haftaya takacağım.
daha boyama işlemi bitmedi çünkü
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
konuyu bılıyordum ve merak edıyordum nasıl oalcak dıye :) araca uygulanmıs halınıde beklıyoruz :)
|
||
individual
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
|
emrah , bir kat daha boya atabilirim. sonrasında da cila olacak.
yapmışken bir kere yapayım diyorum. araca takılması haftayı bulur.
|
||
pug307_26
2. Vites Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
|
|
tek kelimeyle mükemmel ellerine emeğine sağlık yaptıgın çalışmları paylaştıgın bizleri bilgilendirdiginiz için teşekkürler gerçek peugeot sever arkdaşım
|
||
individual
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
|
peugeot'yu değil , arabamı seviyorum
teşekkürler
|
||
İsmailAteş
1. Vites 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
|
|
Güzel bir uygulama Tebrikler..
Aldığınız CC direksiyonunun çıkma fiyatını öğrenebilir miyim?
|
||
Her Yiğidin Gönlünde Bir Aslan Yatar..
|
||
individual
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
|
çıkma cc direksiyonu 160 tl
plastik boyası 10 tl
deri kaplama 130 tl
elimdede sağlam eski direksiyonum kaldı. onuda satacağım.
300 tl den eski direksiyonu çıkardığımda , bana cc direksiyonunun mal oluş fiyatı çıkacak.
|
||
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Güzel olmuş tebrikler. Böyle resimlerde olmuyor. Aracı canlı canlı görmek farz oldu artık.. |
||
individual
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
|
artık başka sefere
Düzenleyen individual - 09 Nisan 2010 Saat 16:58 |
||
İsmailAteş
1. Vites 13 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 23 Mart 2008 Konum: Ankara/İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 346 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İsmailAteş
|
|
Fiyat çok iyi.. Yıpranmış direksiyona 100-150 lira verip deri kaplatmaktansa,böyle bir uygulamayla hem spor hemde deri direksiyona sahip olmak daha mantıklı |
||
Her Yiğidin Gönlünde Bir Aslan Yatar..
|
||
individual
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
|
2. kat boyayı dün uyguladım.
bugun de cila yapmayı düşünüyorum.
yarında parçalar direksiyona takılır sanırım
|
||
SahinGün
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Burada arabana uyguladıklarını sergilemen çok hoş takip ediyorum bol bol...
ayrıca bu çalışma gerçekten çok mantıklı olmuş.. emeğine sağlık. uygulanmış halinide bekliyorum. koly gelsin
|
||
Şahin Gündoğan QuiK_
|
||
ercancc
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Nisan 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
oo süpermiş, bnm direksiyon biraz eskidi, bu şekilde yenileyebilirim ;)
|
||
individual
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
|
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
on numarasın :)
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |