![]() |
|
307 HDI Premium Klima Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2010 Saat 23:59 |
Herkese selamlar arakdaslar ben aracı yeni aldım daha dün, bir sorunum var kalorıferı acıyorum sıcaklık degerlerını LO degerıne getırıyorum sonra AC tuşuna basıp klimayı acıyorum klima fanı dönuyor anca LO degerınde olmasına rağmen ve AC acık olmasına rağmen aşırı sekılde sıcak hava vermeye devam ediyor. Bunun bir püf noktası varmı neden böye yapar , bu işlemlerı yaptıgımda dış ısı 11 santigrat derece idi , anca AC kapalı ıken de LO degerde olmasına ragmen sıcacık hava ufluyor cok can sıkıcı bır konu benım ıcın, bilgili dostların mesajlarını beklıyorum saygılar...
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracınız kaç model
|
|
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Klima gazını kontrol ettirin... kaçak varmı?
|
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
arac 2006 model, aracın sorunu cozuldu . kalorıfer kazanının ıcerısınde bulunan sıcak soguk ayırcan cıft yonlu klımanın sıcak coguk kulanlarının dıslılerı kırılmıs 28 lıraya tamır takımı aldım 30 lıra ıscılık ıle takıldı sorun cozuldu. Klima kontrollerıde yapıldı sorun yok...
forudamkı arkadaslarıma bır sorum daha olucak. bu aksam bır kontrol edeyım dedım yağ çubugunu cektım ve kontrol ettım 400 gram kadar yağ eksıktı bende tamamladım. aracın yağı degıselı 6500 km oldu , kısacası arac 6500 kılometrede 400 gram yağ eksıltmıs bu normal bır durummu yoksa motor da bır sorunmu var arac: 2006 model 307 premium pack 1.6 hdi 110 hp lik |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
10.000 km.de 500 gr. a kadar eksiltmesi doğal.. ama genelde bu araçlarda yağ değişiminde silme koymamak gerekiyor. turbo yağlaması için zararlı.. 200 gr. eksik koymakta fayda var.
|
|
![]() |
|
bu uyarıyı yağ değişiminde dikkate alacagım, araca bundan evvelki yağ değişiminde yani 6500 km önce 10/40 yağ koyulmus tahmınımce bu nedenle eksılme yaptı, üretici 5/30 yada 5/40 yağı tavsiye ediyor değilmi ?
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
evet 5W40 veya 5W30 C2. |
|
![]() |
|
joecool_61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı joecool_61
klima ile ilgili sorunu nasıl çözdüğünü daha açık anlatırsan memnun olurum aynı sorun ben de de var kalorifer kazanının sıcak soğuk havasını ayarlayan kelebeğe bağlı dişliler ben dede sıyırmış .o dişlileri kazanı sökmeden nasıl çözdüğünü merak ettim yardımcı olursan sevinirim.
|
|
Peugeot 307 1.6 hdi prem. sw.
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
kazan sökülmüştür gibi anladım hakikaten sökmeden nasıl hallettin ?
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
konu aslında cok eskıde kalmıs
kazan sokmeden halloluyor arkadaslar ıyı bır elektrıkcı lazım bu ısı ıcın aracın torpido sokulucek sofor tarafının pedalların ordakı bakalıt sokulup motorlara ulasılıyor , motorlar cıkıyor dıslıler acıga cıkıyor ve o kırılan dıslılerın uzerıne servısten alınan ek dişler monte edılıp yerıne takılıyor bu kadar dır ıslem servıste bu dıslıler mevcut ve cok ucuz |
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
orhaner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Kasım 2012 Konum: asker Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
arkadaşlar benim arbadada aynı problem vardı başkent peugeot da gökan ustaya yaptırdım kendisi bu işüzerine uzmandır burdan tüm arkadaşlara tafs,iye ederim
|
|
orhaner
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |