![]() |
|
vur-kaç sonrası kaporta yardım... |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
arifkemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2010 Saat 13:26 |
Selam arkadaşlar, Ankara Numune hastanesinin orda vur-kaç a kurban gittim. Soldan geldi çarptı , hemen sağımdaki Numune Hastanesinin kapanlı çıkışına girdi ve kaçtı şerefsiz. Saniyelik olay plakayıda alamadık. Nasıl kaçtıysa artık kapanın üstünden geçmeyi bile göze aldı:) Sol çamurluğum resimdeki gibi biraz alttan yırtıldı ve içine göçtü. Servise sordum yırtıldığı için değişmesi gerektiğini ortalama 400 450 tl boya+parça+işçilik tutar dedi. İnternette parça sitelerinde yan sanayi sol çamurluk 57 tl , acaba ondan alıp mı boyatsam yoksa bu göçük düzeltilip mi boyatsam bilemedim. Bu işlerle ilgilide Ankara da kaporta boya yapan düzgün bilindik ustalarınız varmı önerirmisiniz. Teşekkür ederim..
![]() Düzenleyen arifkemal - 07 Nisan 2010 Saat 13:31 |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle geçmiş olsun.
eğer çamurluk orjinalse değiştirmeyin. düzeltilebileceğini düşünüyorum. ama zaten önceden değişmişse, bence çıkma bir çamurluk alınıp, boyanabilir. şansın varsa belki aynı renk çamurluk bulabilirsin. İstanbulda olsaydın boya kaporta ustası konusunda yardımcı olurdum. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
arifkemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
Düzenleyen arifkemal - 07 Nisan 2010 Saat 13:34 |
|
![]() |
|
LUCKYBEN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2009 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
Geçmiş olsun |
|
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
pejolarda tampon-far-çamurluk ayarları (üçlü ayar) çok zor oluyor diye duydum. bir de yan sanayi takarsan temelli zorlaşır. bu 3 parça parça arasında ayrıklar görünüyor.
yan sanayi alasıya kadar çıkma çamurluk tavsiye ederim. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
geçmiş olsun
![]() |
|
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|
![]() |
|
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
geçmiş olsun dostum ...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
gecmıs olsun. umarım bır daha benzer bır durum yasamazsın...
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Geçmiş olsun. Kardeşim kasko şart..
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
geçmiş olsun bi autokinge git istersen onlar baya iyiler bu konularda kasko yaptırsaydın keşke
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
kasko işinide bu gün yarın yaparız diye diye bir türlü ilgilenemedim. başına gelince anlıyor insan:)
|
|
![]() |
|
seLim ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
çaprtıkları insana bile yardım etmeyen kansızlar var yine ucuz atlatmışsın tekrar gecmıs olsun
|
|
Düş Peşindeyim Düş Peşime..
|
|
![]() |
|
cankurts ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2010 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 87 |
geçmiş olsun
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
geçmiş olsun serviste baya çıkartmış hesap
|
|
![]() |
|
hasancalp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasancalp
Geçmiş olsun...
|
|
Peugeot 406 - Sport Pack 2.0 - 2001
|
|
![]() |
|
b55can ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Kapana girince nasıl devam edebiliyor ki yola?
Ben yanlışlıkla sağ tarafdan kapana girdim sağdaki(ön-arka) iki teker 30 sn içinde indi(2002 focus) 20 metre gidemedim. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
bende anlamadım zaten ben önce orda kapan olduğunu görmedim adam gitti benimde yanda araba vardı çıkamadım hemen arabadan. girdiyi yola bakınca gördüm kapanı :)
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
kimsenin ahı kimsed kalmaz
geçmiş olsun
allah beterinden saklasın..
|
|
A3
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Büyük geçmiş olsun kemal.. Kaporta ile hallolur diye düşünüyorum ama bence yansanayi değiştir derim.. kaportacı milleti ile uğraşılmaz.. hem hızlı hemde daha iyi olabilir değiştirmek.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |