![]() |
|
hararet-fan |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2010 Saat 20:57 |
206 xr 2000 model arabanın harareti 70-80 arası geziniyor sadece rampada sıkıştırdıgımda 90 a geliyor 70-80 arası bana normal degil gibi geldi sabit durmuyor kafama takıldı |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hafta sonu banada oldu gittim ustama. normal dedi. 97 de fan açar sorun yok dedi. merak etme.
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
süratli giderken hava akışı sebebiyle düşük seviyelerde gider. düşük hızda sıkıştırınca 90 küsürlere çıkar.. tipik fransız.
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
90 ın üstüne çıkmıyo haşim abi normal giderkende dur kalk olsa bile 70-80 arası
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
80 de termostat acar 90-100 arasida fan calisiyor bizim araclarda
|
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
b55can ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
Düz yolda 80 sabit yokuş çıkarken hemen artıyor,sıkışık trafikde 90 ve 95-100 bende anlamadım çok garip geldi bana oynaması 90 üstüne çıkması bi sorun var gibi geliyo,bakalım yazın ne olucak.
6 yıl focus 1 kullandım biraz sürdükden sonra 90 da sabitlenir ve hiç 90 ın altına düşmez ve üstüne çıkmazdı 6 yıl böyleydi pejoda bu oynaklığın sebebini ne çözebildim ne anlayabildim. |
|
![]() |
|
seLim ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
yaz ayında bızı neler beklıyor merakla beklıyorum açıkcası.. |
|
Düş Peşindeyim Düş Peşime..
|
|
![]() |
|
arifkemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
müşürlerden birinde sorun olabilir Onur. Bir bilgisayara bağlat, vardır orda bi sorun varsa kaydı. hemde baktır otomatik vitesin yeni güncellemesi çıkmışmı diye. 50 lira bişey tutat herşeyi görürsün :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |