![]() |
|
Turbo Timer. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2010 Saat 11:18 |
Arkadaşlar , Bugün internette gezerken Turbo Timer isimli bir alet gördüm de , malum artık biz de dizel turbolu bir araç kullanıyoruz. Bu aleti alıp aracımıza taktırsak işimize yarar mı ? bir zararı ya da gerçekten bir yararı var mı ? Gerekli mi dir ? Değil mi dir ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. :) ![]() |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
by_sertan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1980 Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 160 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_sertan
![]() ![]() ![]() ![]() |
Turbolu aracım yok. malum benzinli kullanıyoruz :@ ama olsaydı kesinlikle HKS turbo timer kullanırdım. Çünki turbonun ömrünü uzatıyor. turbo timer sen kontagı kapattıktan sonra motoru calıstırmaya bir sure daha devam ediyor ve bu sayede turbonun yaglanmasının bi anda kesilip zarar gormesini onluyor. hemde aracın bazı hızlanma ölçümlerini yapıyor. turbo için gerekli. mutlaka taktırmalısın.
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
illaki yararı tabiki olur ama HDI motorlara takamıyorlar diye biliyorum..
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim 206 dizele takacakdım vaktim olmamışdı. Dizellere de takılıyor turbo timer. Dizellerde işte tek özelliği kontak kapadınız , daha sonra yarım sn. yada 1 dk içerisinde motor duruyor.
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
O zaman HDI için yapan birileri var mı onu soralım :) , Yorumlar için saolun.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
fireblade ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2010 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fireblade
merak ettiğim konu neden hdi lara takılmaması ??.
ayrıca bilen varsa bende takmak istiyorum araç çalışırken kapıları kapadığınızda kumanda kilitliyormu ?
|
|
![]() |
|
mabolla ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 243 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben de bu turbo timer ile ilgileniyorum,acaba forumda taktıran ve kullanan bir arkadaş var mı acaba?varsa bilgilendirebilir mi bizleri?
|
|
Baran yıldırım
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
hiç ilgilenmemiştim timer ile ama bi sorum olacak araba kontak kapadıktan sonra motor çalışıyorsa vitesteyken nasıl olacak ?
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |