![]() |
|
306 XR 1.6 2000 Çokk ACİL!! LPG önerileri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2010 Saat 02:32 |
Merhabalar arkadaşlar... peugeot ailesine 2 gün önce katıldım, arabamdan çok memnunum fakat tek sorunum benzin sarfiyatı beni çok yorucağa benziyor. O yüzden genel öneri lpg taktırmam yönünde. Benim aracıma hangi lpg en sağlıklı karardır bilgilerinize çok acil ihtiyacım var. Çünkü dün 50 ytl lik benzin aldım ve çeyreği bile geçmedi 50 km gittikten sonra ışık yandı, oysaki devrinde kullandım aracı. daha sonra 10 ytl lik daha aldım km de nekadar harcıyıcağımı ölçmek için fakat 5 km gittiktn sonraışık tekrar yandı kontağı kapatıp açtım ışık söndü daha sonra tekrar yandı. yokuşlarda ibre aşağıya doğru düşüyo kafasına göre yükseliyo felan. hesabıma göre 50 km den fazla yol gitmem gerekirken ibre suanda 0 a dayandı nerdeyse. lütfen bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden TEŞEKKÜR EDERİM... |
|
![]() |
|
mhakan71 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1971 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BRC My07
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
lütfen ikiniz de kendinizi tanıtınız. böylelikle daha kolay kaynaşırız.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
ED35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Benim diğer araç Honda'da brc var çok memnunuz,tavsiyem brc ama yok uygun olsun derseniz atiker.Şuan 407'imdede atiker var problemsiz
![]() |
|
407- 2.0 premimum!
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
her zaman soyledıgım gıbı herseyden once ıyı montaj olabılecek cebıne gore bır marka secebılırsın. teleflex harıcındekı markaların calısma prensıplerı aynı. malzeme kalıtesı harıcınde cok farklar yok. bende atıker var memnunum. eger istanbuldaysan sana yardımcı olabılırım. sunu unutma kı aracın full grup puskurtme sıstemıne sahıp. ayarı duzdun yapılmazsa sorun yasarsın. en temel olarak rolantı tutmama gıbı vs... kolay gelsın...
|
|
![]() |
|
Kemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
Lpg den önce aracın sakın benzin deposunu çeyreğin altına düşürme benzin pompasını yakarsın :) yenisin 270 tl bilgin olsun
|
|
![]() |
|
b55can ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
istanbuldaysan cecoli arkadaşı bul kesinlikle sorunsuz kullanırsın ondan sonra diye tahmin ediyorum,onun dışında omvl ve lovato 206,306 ve xsrada sorunsuz çalışıyor bu markalardan birini takdır derim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |