![]() |
|
Beyaz far takana 62 lira ceza kesilecek |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2010 Saat 10:16 |
||
Kısa far durumunda bile uzun far gibi sürücülerin gözünü alan farlara karşı emniyet yeni bir denetim programı geliştirdi. 81 ilde yapılacak denetimlerde aracın orijinalinde olmayan standart dışı xenon far takanlara 62 lira para cezası verilecek. Standart dışı xenon farlar hakkında yapılan şikâyetler trafik ekiplerinin yeni denetime çıkmasına sebep oldu. Polisler, hız, alkol, emniyet kemeri, cep telefonu gibi denetimlerin yanı sıra artık xenon far kontrolü de yapacak. Standart dışı xenon far taktıran araçlara "Karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde ışık donanımı kullanmaktan" 62 lira ceza kesilecek. Bu farların araçların orijinalinde bulunması halinde ise herhangi bir ceza uygulanmayacak. Bu arada ekipler, xenon farların yanı sıra önümüzdeki günlerde cam filmli araçlara dönük de sıkı bir denetim gerçekleştirecek. Filmli araç kullananlara ilgili kanun maddesine göre cezai işlem yapılacak. |
|||
![]() |
|||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
zenon farada karıştılar artık.. Satmasınlar o zaman kardeşim zenon far cam filmi yapmasınlar yasaksa.. Satan yerleri mühürlesinler.. Parasını veriyoruz kdv sini devlete ödüyoruz sonrada bir güzel ceza yiyoruz.. Vay memleketin haline.. Hırlı hırsız kovalasın bence polisler zenon lar kaç bin kelvin nasıl yanar onların peşinde değil..
|
|||
![]() |
|||
seLim ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
||
Çok dogru soyluyorsun gecen başıma geldi egsoztda susturucu olmasına ragmen boyutuna bakarak ceza yazmaya kalktı ve tepkimi dile getirdim sokmyacaklar sınırdan içeri birileri zengin olacak diye bu tarz seylerı kullananlar yada zevk ıcın yapanlar madur olacak degıl sistem cok yanlış...
![]() |
|||
Düş Peşindeyim Düş Peşime..
|
|||
![]() |
|||
CIHANGIR_DONMEZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
SÖKÜN LAA XENONLARI BAGLEREM YOKSA ARABAANI MUHAHUAUAUHA ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen CIHANGIR_DONMEZ - 03 Nisan 2010 Saat 10:52 |
|||
![]() |
|||
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
||
Neye karışacaklarını neye müdahale edeceklerini şaşırdılar..
Sokakları kapatıp yolları kesen insanları rahatsız edenlerle mücadele etsinler
Terörist degiliz arabalarımızı seviyoruz sadece.
YETER !
|
|||
![]() |
|||
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
||
62 lira ceza nedir?
1000 tl keseceksin ki bir daha takamasın.
|
|||
![]() |
|||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
||
al işte haftaya cam filmi takacaktım.zaten şüphelerim vardı şimdi hiç takmam. vay arakdaş ya.. isyan geliyo en derinlerden. Angel da sorun varmı acaba?
|
|||
![]() |
|||
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
||
Bi kontrolünü yapmadıkları xenon kalmıstı buda tuzu biberi oldu, polisinin elinde ses desibel ölçüm cihazı olmayan sadece eksozu görüntüsünden dolayı bile yargılayıp ceza uygulayan bu devletin üstün yetenekli,insiyatifli trafik polisleri xenonları nasıl derecelendirecek ve yorumlayıp ceza uygulayacak merak konusu gerçekten...
Sen devlet olarak bu malzemeleri sok ülkene,anayasanada madde koy abidik kubidik, biz alalım vergisini verelim problem yok ama aracımıza takınca suç mu oluyo yani, ben hiç bu satılan malzemelerin üzerinde ARAÇLARA TAKMAK YASAKTIR kaidesi görmüyorum.
Nekadar güzel herşey ya..
32nci maddeyi kaldırsalar devletin ceza geliri %80 düşer bundan adım gibi eminim. Buda bazılarının işine gelmiyeceğinden gene günah keçisi biz oluyoruz arkadaşlar bu böle..
Çok sinirlendim bak şimdi...
![]() |
|||
![]() |
|||
FIRAT.75 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
||
arkadaşlar bende Polis meslek yüksek okullu sayılırım.Onlar da emir kulu polise sitem etmeyin onların üstlerine edin ( meclisten dışarı anladınız.. )
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
||
Aynalı veya ayarsız farda xenon'a bende karşıyım.. ama uygulamaya girerse mercek flan dinleyeceklerini sanmıyorum.. bu yüzden balastların üstüne peugeot spare barkodu çıkartdım printerdan. onu yapıştıracağım.. FK nın TÜV belgesini netten indirdim onuda yanımda taşıyorum. Kendimizce bir önlem..
|
|||
![]() |
|||
FIRAT.75 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
||
cihangir abi seni çok seviyorum pm ile msn atar mısın ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
||
![]() |
|||
![]() |
|||
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
||
Evet Xenon olayına bende karşıyım işin açıkcası , trafikte bir çok kez bu ayarsız xenon farlar yüzünden sıkıntı yaşamışımdır. Bu işi direk yasaklamak yerine başka çözümlere gitmekte olabilirdi. Ya da orjinalindeki güvenlik yöntemlerinin diğerlerine de uygulanabilirliği sağlanabilirdi.
|
|||
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|||
![]() |
|||
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
||
Satmasınlar ozman kardeşim Gerçi bizim türk milleti ne yasaksa onu yapar doğamızda var... :S
|
|||
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|||
![]() |
|||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
||
tamda taktırayım derken oldumu şimdi
|
|||
![]() |
|||
||
ali abicim sizin araba ney 106 quik mi ?
|
|||
![]() |
|||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
||
106 gti dün aldım yakında siteye koycam |
|||
![]() |
|||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
||
cihangir şaka yapıyorum de ne olursun kanka :DDDDDDDDDDD
zaten araba ofsayt benim her yerden bide bunlar doğruysa otobüse geri dönücez galiba akbil falan :):):)
|
|||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |