![]() |
|
Yağ Basınç Göstergesi Hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
seLim ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mart 2010 Saat 16:47 |
merhaba, daha önce başınıza geldimi bilmiyorum ama aracım kontak açıkken hararet ve yağ göstergesi çalışır durumda yani seviyeleri o an hangi durumdaysa onu gösteriyor fakat marş bastıktan hemen sonra YAĞ göstergesi hemen dip seviyeye düşüyor bunun anlamı nedir?? (Motor çubuğunda yağ seviyesi normal..) Düzenleyen Oxigen - 31 Mart 2010 Saat 17:11 |
|
Düş Peşindeyim Düş Peşime..
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
araç nedir?
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
106 gtı sanrım Hasım abı
|
|
![]() |
|
seLim ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
106 gti
|
|
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
106 da yağ basınsç göstergesi var mı?? dijital paneldeki seviye çubuğundan bahsediyorsunuz sanırım.
|
|
![]() |
|
ewet yağ basınc olarak bılıyorum ben 98 model dıjıtal degıl sayac devir saatinin yanındakı gosterge
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
daha önce görmedim.. sensör veya gösterge sorunu olması yüksek ihtimal.. gösterge paneli çok pahalı olduğunu biliyorum 106 da.. efe ile bir görüş istersen elinde çıkma varsa takar denersin. Başka türlü sorunu bulmak zor.
|
|
![]() |
|
anladım buyuk bı ıhtımal sensorden kaynaklanıyor olabılır baska bı acıklaması yok gıbı gozukuyor efeyi diger bı konu yuzunden aramıstım ulasamadım tekrar rahatsız edıcem artık.. tskler.
|
|
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
bana 7/24 ulaşabilirsin abiim nasıl ulaşamadın 0531 363 67 66 .arabaya gelelim arabanın sorunu yağ seviye müşirnden olabilir istanbul içindeysenız aracınızla gelirseniz yardımcı olurum
|
|
|
|
![]() |
|
dün aradım efe seni yardımcı oldun tşkler müsait bi zamanda gelicem ama oda anca hafta sonu olur arkadaş sadece 542li hattını vermiş iş yerinde deildim.. ulaşamama sebebim buydu;) bencede müşürden başka bi açıklaması yok tşkler ilgin için..
|
|
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
biz gelirsek oraya çıkamayız efe dükkanı beraber kaparız anca öle
![]() |
|
![]() |
|
:D ufak tefek eksikler var okanın dediği gibi gelirsek akşama zor çıkarız helede mevzu 106 ise :D
|
|
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
herzaman bekerım az sabahlamadık 106 sevdasına
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Düzenleyen Oxigen - 02 Nisan 2010 Saat 14:52 |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |