|
307 teyp |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
heffera
1. Vites 01 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 28 Mart 2010 Saat 18:26 |
|
307 xs teyp sökme ve takmasını anlatacak varmı + çakmaklığa takılan mp3 çaları dümen konsolundan kumanda edebilirmiyiz..ses dışında ...veya teyp içinde bir takım değişikliklerle sd kartı okutamazmıyız...biraz uçuk bir fikir ama olabileceğini düşünüyorum..şimdiden tşk..
|
||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
Forum içinde bahsettiğiniz tüm konular daha önce tartışıldı lütfen yeni konu açmadan önce arama yapalım.
Teybin sökülmesi :
SD kart için :
|
||
heffera
1. Vites 01 - Eylül - 1978 Kayıt Tarihi: 28 Mart 2010 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tşk..faydalı oldu...sitede yeniyim yanlışlık için özür hızlı ve seri cevap için tşk. ederim...
|
||
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
|
haşim , anladığım kadarı ile cd changer soketine takılıyor.
peki bunu kullanmak istesek cd changeri iptal mi edeceğiz?
yine ilgili linkte uyumlu olduğu modellerin(rb3 ve rd3) van bus sistemine ait olduğu görülüyor.
benim aracımda van bus.ama rt3 var. acaba rt3 e de uyarmı?
edit:
şimdi tekrar inceledim de tuhaf birşey var.
8 pinler van , 12 pinler can şebekeler için.
fakat benim aracım van olduğu halde 12 pinli.
en iyisi denemek
Düzenleyen individual - 28 Mart 2010 Saat 22:28 |
||
300yedi
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
||
individual
2. Vites 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı individual
|
|
evet iptal olmuyor.
kargo dahil 100 euro diyor sitede
|
||
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
|
|
sonuçta birçok firma aynı cd changer standartlarını kullanıyor bence çalışır.. Firma ile irtibata geçip konuşmak en kesini tabiki.
|
||
BAHTİYAR
1. Vites 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
slmlar benimde cd 5li cd changerim bozuk 5 düğme yanıp sönüyor ve teyp cd moduna almıyor acaba 5 cd takıp öyle mi denemeliyim tamiri kolaymıdır iyi akşamlar |
||
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bu soru bu sitede en az 10 kez soruldu, 50 kez de cevap verildi. lütfen konu ve soru kalabalığı yapmadan önce arama yapalım. sağ üstte arama linki var. alınmaman dileğiyle. Düzenleyen H-a-d-i - 05 Haziran 2010 Saat 12:56 |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
BAHTİYAR
1. Vites 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ok bende bizim taunus forumda yeni üylere kızardım :))forum sitesi pek anlaşılır değil bizim foruma göre zamanla alışacağım k.bakmayın
|
||
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yine dayanamadım, ben sizin için aradım. işte size yardımcı olacak konular:
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7257&KW=5li+cd&title=ltfen-yardm http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9181&KW=cd+changer&title=307-cd-changer bu arada, estağfurullah, kesinlikle kızmadım. ama formun biraz karışık olduğu konusunda size katılıyorum.CD changer tamiriyle hiç uğraşmayın. masrafı çok olur. pahalı gelir. kesinlikle Pioneer USB-SD'li MP3 çalar tavsiye ederim. Düzenleyen H-a-d-i - 06 Haziran 2010 Saat 16:21 |
||
Hadi, 1981, İstanbul
|
||
BAHTİYAR
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
teşekkür ederim elinize sağlık her zaman orjinalden yanayım tamire verdim bakalım olmazsa fm transmitterden idare edicem yanlız oda hafif bir cızırtı yapıyor tabi
|
||
bulent 77
2. Vites 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
|
|
|
||
BAHTİYAR
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
tavsiye üzerine dikmen öveçler 2 de bir elektronik servis var(özellikle oto teyp tv vs de var öztürk elektronik) bana sist.kitlendiğini söyledi en fazla gözü bozulmuştur onu da yaparım dedi
|
||
erkan samur
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Haziran 2010 Konum: balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erkan samur
|
|
selam arkadaşlar ben yeni kayıt oldum size yardımcı olabilirim
|
||
BAHTİYAR
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bügün tamirciye gittim mekanizma cd yi okuyor yanlız takıp çıkartmada sorun var onu ayarlıycak bu arada içini gördüm çok karışık birşey içindeki cd okuyucu 1 den 5 kadar yürüyen merdiven gibi inip çıkıyor
|
||
bugatti78
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Mayıs 2010 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bugatti78
|
|
sonuç?
|
||
touologist
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı touologist
|
|
aynı derdi yaşıyorum, benim cihaz da tamirde...
|
||
Tourologist
|
||
BAHTİYAR
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
yaparımda masraflı olur gene bozulur deyip pıonere yöneltti bende hiçbir şey yapmadan elim boş döndüm ama orjinalliği bozmayacağım servisin tavsiye ettiği tamirci bir yer varmış onu öğreniyim oraya giderim
|
||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
||
touologist
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Ağustos 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı touologist
|
|
Benim changer da pazartesi çıkacak bakımdan...
Umarım sen de halledersin orjinal seti, ben de pioneer'dan döndüm direksiyon kumanda aparatı çalışmadığı için, orijinalde kaldım şimdilik... |
||
Tourologist
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |