![]() |
|
far sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
LUCKYBEN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2009 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mart 2010 Saat 21:26 |
arkadaşlar bilgisi olan varmı benim aracın sag farı sanki bugulanmış giibi duruyor .temizleme işi yapan biyerle telefonla görüstüm yapabilecegini soledi hatta sıfır gibi çıkıyormuş far .bir kaç yerden duyduguma göre ne kadar dogru emin degilim ama temizletmeyi pek önermediler sizce yaptırmalımıyım he bu arada farın içinde su felan yok .bi usta gösterdim yanlış ampul kullanılmasından plastigi yanmış veya defore olmuş gibi bişey dedi dedi ama bilemiyorum .temizlemek için sordugum yerde 100 tl fiyat verdi bana .yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
farı açıp temizliyorlar,tavsiye edilmemesinin sebebi açılan farın tam olarak silikonla kapatılmazsa su alıp buhar yapmasından dolayı.ayrıca istenilen rakam yapılacak işlem için çok fazla..
|
|
A3
|
|
![]() |
|
LUCKYBEN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2009 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
emin kardeşim bu işi yaptıcarak önerecegin biyer varmı veya bilen varsa bilgiverirseniz sevinirim
|
|
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
ya aslınsa basit bi işlem kendi yapan arkadaşlarım bile var ama ben açıp kapatamamaktan korkuyorum yoksa beraber yapalım derdim :)
sana yakın hipodromun karşısında BP nin yanında bi tuningci var.Oranın uygulamacısı Barış abi ye git Mavi 206 Emin dersen tanır.ona bi sor nası yaparız diye? ben temizlesem kapatabilirmiyiz de müsaitse yardımcı olur veya yönlendirir..
|
|
A3
|
|
![]() |
|
Tamamdır teşekkür ederim bi bakayım yapabilirim derse ona yaptırırım
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |