![]() |
|
KAMYON YAZILARI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
LUCKYBEN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2009 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mart 2010 Saat 23:12 |
arkadaşlar önceden açıldımı bilmiyorum ama han şöle güzel yazılar olur kamyonların arkasında
sollama beni solarım seni gibi aklınıza gelen varsa ekliyelim nedersiniz hem geyik olur biraz
|
|
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kamyon çeker 30-40 ton
gönlüm çeker paris hilton |
|
![]() |
|
![]() |
|
LUCKYBEN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2009 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gönlünde yer yoksa bana güzelim; fark etmez ben ayakta da giderim
|
|
|
|
![]() |
|
Gidişime yollar, bakışıma kızlar hasta.
|
|
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
Büyüyünce TIR olucam
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
tugrabozan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2009 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tugrabozan
Vur kalbime hanceri yüreğim parçalansın,fazla derine inme güzelim orada sen varsın.
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
alyazmalım eskimeyen meşhur yazı halen birçok kamyonda yazıyo be :):)
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |