![]() |
|
Cila tavsiye.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mart 2010 Saat 18:39 |
merhabalar arabama kendim cila atıcam,,bazı yerlerinde arka tamponda özellikle ufak tefek bazı yerlerinde tırnak geçicek kadar çizikler var...Kendim boya alıp rotüş yapmayı düşündüm ama haddime olmadıgını anladım,,sadece cila atıcam kendim arabaya,,tavsiye ettiğiniz ufak tefek çizikleri de gideren cila var mıdır??
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ÇBS teflon cila..
|
|
![]() |
|
haruncoskun ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
silikonlu da olabilir ![]() |
|
I Love my <font color=RED>H[/COLOR]onda
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.hepsiburada.com/cbs-4-lu-arac-yikamacilalama-seti-microfiber-cilayikama-eldiveni-hediyeli-999017/productDetails.aspx?categoryid=26001&productid=otm999017#tablnk
şu ürün nasıldır arkadaşlar ,, pasta cila larda pastada acaba boyayı inceltme riskim var mı?
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
ben bu paketten almıştım bir kere. bence tek tek alırsan daha iyi cila vs. vs.
tabi pasta ayrı ayrı kategorilerde satılıyor. aracına yanlış pastayı uygulama.
|
|
![]() |
|
Pasta yapmamaya karar verdim..teflon cila uygulayacağım sadece..Bir de krom kapı eşiği çıtası sipariş verdim..Nisan 15te de Efe ustadan konsoldaki ekranı aldım mı güzel olucak inş..
|
|
![]() |
|
sfyucedag ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sfyucedag
GÜNCELDİR..
Yeni konuyla yer işgal etmeyeyim dedim arkadaşlar aynı konuda danışcam, Pasta ve cila uygulaması yapcaz ardarda arkadaşımla kendimiz. Turtle Wax iyi midir?Kullanmış olan var mı? Kendisi bu uygulamayı yapıp da kaçınmamız gereken noktaları paylaşabilecek olan var mı. Teşekkürler |
|
![]() |
|
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
cila tırnak giren şeklinde tabir ettiğin çizikleri kapatmaz
ama pırıl pırıl yapacağı için pek o çizikleri görmezsin :) meguiars ürünlerini tavsiye ederim |
|
![]() |
|
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
hazır güncelken birde nasıl yapılır topiğinde cila uygulaması nasıl yapılırı bulamadım bi ara vardı sanki forumda yerini bilenler bi zahmet
|
|
Erol ŞEN
ESKİŞEHİR 21.02.1985 B Rh + 2005 206 X Line 1.4 O.V |
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
bence yeteri kadar parlaklık sağlarsın. Sonax, Carpex ürünleri de hemen hemen aynı kalitede. |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Madem hazır konu açılmış bir kaç soru da ben sorayım;
araca bende cila uygulamak istiyorum ancak teflon yada silikonlu arasındaki fark nedir birde hangi marka ve model cila siyah ve boyasız plastik malzemelerde ( kapı çıtası, tampon, cam lastığı,vs.) beyaz leke yapmaz tavsiyeniz nedir
Bu arada aracın rengi metalik kristal mavi (Açık mavi)
|
|
![]() |
|
3m kullanıldı aracımda tavsıye edıyorum
|
|
![]() |
|
tamam iyi güzel 3M i tavsiye ediyorsun da plastik bölgelerde sorun oluyormu birde senin arac opak benimki metalik
|
|
![]() |
|
aracım metalık sıyah opak derken ?
hıc bır sorun olması neden sorun olsun kı |
|
![]() |
|
bazı cilalar plastik bölgelerde beyaz lekeler olusturduğu için bantla maskeleme yapıyorlar seninki mesela maskelenmişti her cila opak boyada uygulanır ama her cila metalik boyaya uygulanmaz uygulansa bile verim alınmaz
|
|
![]() |
|
evet plastık yerler bantlandı ve uygulandı cok memnun kaldım
|
|
![]() |
|
bende beğendim aracındaki uygulamayı ancak baya bi profesyonal çalışılmış ben kendim yapıcam ve plisaj makinasıyla değil elle uygulamayı düşünüyorum ancak bide bantlama işiyle ugraşmamak için sordum
|
|
![]() |
|
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
çbs nin cilasını tavsiye etmiyolar bende diğer aracımda kulalnmıştım fakat profesyoneller iöerigi dolayısıyla tavsiye etmiyor
şahsi görüşüm cilada meguaris sonax turlewaxdan şaşmıcaksın ![]() |
|
![]() |
|
yigit1989 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2009 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yigit1989
hazır bu konuyu görmusken bende bir soru sorayım aracım lacivert oldugu için çizikler çok belli oluyor.
birisi arabama anahtarla sanırım saglı sollu 1 metre kadar cizmiş üstüne birde dün betondan bir saksıya sürttüm yandan, aracı yıkattım ama çizikler duruyor acaba boyatmaktan başka bir çözümü var mıdır :(
|
|
![]() |
|
SUPERMAN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Konum: ISTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
kesinlikle katılıyorum bende kullanmıstım benim 106 da baya memnun kalmıştım |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |