Peugeot Türkiye Fan Club Peugeot Türkiye Fan Club Türkiye'nin en büyük Peugeot topluluğu Peugeot Yedek Parça www.pejo.com.tr Peugeot, Citroen, Opel ve DS yedek parça ile aksesuarları için mağazaya doğrudan geçiş yapabilirsiniz.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Plastik far

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ozaannn Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ozaannn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: Plastik far
    Gönderim Zamanı: 26 Mart 2010 Saat 15:21
Arkadaşlar 2000 XT sahibiyim yeni model plastik farlardan takmak istiorum elinde olan varsa alabilirim ayrıca bişey sorucam bu arabaya RC veya GTİ ön tamponu alsam direk otururmu ben şöyle bi eski arabamla kıyasladım fotolardan daha önce GTİ kullanıyordum sanki sis farları daha ortada ve daha dik dutuyor oturmaz gibi geldi bilgisi olan varsa sevinirim
ozaann
Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
H-a-d-i Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı H-a-d-i Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 26 Mart 2010 Saat 15:31
konularımızı uygun başlıklar altına açalım lütfen...
Hadi, 1981, İstanbul
Yukarı Dön
erkan samur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı erkan samur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2010 Saat 15:21
arkadaşım bende var  düşünürmüsün
Yukarı Dön
ozaannn Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ozaannn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2010 Saat 15:33
tabi arakdaşım düşünürüm ayakları saĞlam ama dimi?
ozaann
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.