![]() |
|
ustalara ufak sorular |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mart 2010 Saat 20:59 |
arkadaslar merhaba benim su an bildigim kadariyla 3 ayri problemim var 3 hafta once 2. el adigim 807 bazen kontagi cevirdigimde calismiyo motordan ses geliyo ama gerisi yok?? 2. sorunum aracim otomatik vites dusuk devirlerde giderken ayagimi gazdan cekdigimde zil sesine benzer bir ses geliyo motordan ama cok nadir oluyo??? bide xenon farlarimin biri titreme yapiyo sebebi ne olabilir acaba? bide ufak bi genel kültür sorusu soriyim kendim icin size peugeot a cok yabanciyim daha bu sene izine gelmeyi dusunuyorum ama malum yüklü bir arabayla ve nerdeyse hic durmadan 1900 KM yol gelicem nasil bir sürüs önerirsiniz bana bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim simdiden tesekkürler.....
Düzenleyen osterreich - 24 Mart 2010 Saat 21:09 |
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracin kac bin km de? ilk basmada almiyorsa kizdirma bujisinden olabilir.
bence surus konusunda hic kendini yorma koy trene uyuya uyuya gel ![]() yada o kadar yol hic durmadan zor olur acele etme uykusuz kullanma dinlene dinlene gel |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 nci sorun immo yada kızdırma veya pompa ısıtıcısı olabilir..
2 nci sıkıntı iyice incelemek erekir, büyük bir şey olduğunu sanmıyorum, küçük bir donanımın vuruntusu olabilir.
3 ncü sorun mercek içerde oynuyor olabilir veya balast & kapasitör sıkıntısı olabilir..
|
|
![]() |
|
osterreich ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2010 Konum: Avusturya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
aracim 130.000 de su an he bide nasil bir surus onerirsiniz derken onu kast edmemisdim :) tren dedigin gibi iyi ama pahaliya patliyo ben peugeot hararet felan yaparmi vs felan tarzinda sormusdum
Düzenleyen osterreich - 26 Mart 2010 Saat 19:46 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
mars almama problemini servise bildirdim fakat bana 1 hafta sonrasina randevu verdiler arabayi ilk calsitirdigimda motor calismiyo ama acayip bir ses cikiyo?? acaba bu ses arabaya zarar verirmi? yani servis zamani gelene kadar kullanmasam mi arabayi daha iyi olur bilgisi olan varmi acaba?
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Marş sıyırıyor olmasın??
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
valla bilmiyorumki hasim abi?? calistirmaya ugrasdigimda motora elektrik felan geliyo yani anahtari 1 kademe ceviriyorum isiklarin sonmesini bekliyim basiyorum girrrr diye bi ses geliyo devami yok?? genelde anahtari cevirip hemen calistirmayi denedigimde daha az yapiyo ama biraz bekliyip basdigim her seferde yapiyo genel olarak? arizasinin ne oldugunu bilsem servise giderken direk soylerim arizasi bu burasini yapin diye burdaki servisler biraz insani kakalamaya bakiyo yalandan biyerini degistirdik diyip yolliycaklar diye korkuyorum yeni aldigim icin 6 aylik garantiden gidicek ya parca felan degisirlerse
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
şöyle yapalım.. yine böyle gıyy sesi geldiğinde aracı vitese takıp sallayarak viteste biraz yerinden oynatmayı dene eğer çalışırsa volan yada marş motoru dişli kırmış sıyırıyor demektir.
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun bendede war tırrrrrrr edio çalışmıyor kontak kapat aç yapıyorum marş basio ama çalışmıyor biraz beklediikten sonra çalışıyor bunun sebebini marş kaçırıyor dediler ßelki seninkide öledir marş kaçırıyordur.ama bazen yapıyor bunu sürekli değil
Düzenleyen shamed - 28 Mart 2010 Saat 16:53 |
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
hasim abi araba triptronic vites :(
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osterreich
aracin calismama problemini arabayi aldigim galeride halleddim arkadaslar sorun kontak daymis anladigim kadariyla (starter) diyolar burda ama tam olarak öyle olmasi lazim 3 gundur kjullaniyorum sorunum ortadan kalkdi parcanin fiyati iscilik haric 200 euro ymus :) tabi beni etkilemedi herkese iyi forumlar..............
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |