![]() |
|
mercekli sis farı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mart 2010 Saat 23:00 |
selam arkadaşlar aracımın sisleri biraz eskidi 10 yaşını geçti artık içileri biraz toz doldu onları yenileriyle değiştirmek istiyorum internette yaptığım araştırmalarda mercekli sis farlarını gördüm bunları kullanan yada bilgisi olana kişiler bilgi tavsiye verirse sevinirim.
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HAKKATEN İİMİŞ
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
:)
|
|
![]() |
|
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
Çıkmacılardan temizini bulsan daha az maliyetli sanki :)
|
|
![]() |
|
bendeki sislerde hiç bir sorun yok sadece zaman aşımından dolayı biraz eskidi yani çıkmacıdan alıcağım farlarında çok iyi olacağını düşünmüyorum oyüzden sıfır almayı düşündüm ve bu mercekli farlar gözüme çarptı
|
|
![]() |
|
StiFLeR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2010 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 240 |
O zaman daha iyi olur haklısın. |
|
![]() |
|
kullanan yada bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum elimizde patlamasın sonra
|
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Orjinale göre biraz kötü aydınlatıyor. Ama şıklık 10 numara. imageshack açılsaydı araç üstündeki resimini ekliycektim ama açılmadı :( |
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
ben hiç görmedim araç üstünde Berk resim ekleme işiyle ilgilenirsen sevinirim.yanlız o fiyat adet fiyatıyla baya pahalı daha xenonu var onun tuzluymuş..
|
|
A3
|
|
![]() |
|
harbiden berko hallette bakalım bi nasıl durmuş gerçekten merat ettim,walla adet giyatı olduğunu zannetmiyorum bence takım fatıdır tek nie satsınlarki sis farını
|
|
![]() |
|
gsi_club ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
ben bir arkadasimin arabasinda gördüm muhtesem duruyordu.aydinlatmasi iyi degilmis yanliz.bende ariyordum nereden bulurum diye linkler için tesekkürler.ben almayi düsünüyorum açikçasi...
|
|
![]() |
|
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Şahsen kullanıyorum arkadaşların dediği gibi aydınlatma az görüntüsü için de bu link sana biraz yardımcı olur herhal
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
hacı abi çok belli olmuo ya resimden seçemedim.gerçi imzandaki resimde de yanık halde var ama..
|
|
A3
|
|
![]() |
|
pek belli olmuyoru açıkcası birde yanık halini görseydik hiç fena olmazdı yinede teşekkür ederim paylaşım için buarada siz bu ürünleri nerden aldınız fiyatını ve markasını yazarmısınız
|
|
![]() |
|
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
imzadaki resim eski onlar eski sisler resim olayına gelince akşama çekip eklerim kardeşim
|
|
![]() |
|
![]() |
|
iyi olur zahmet werdik,birde aldığınız yeri fiyatı ve markasını yazarsanız sevinirim benim içinde ir referans olur
|
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
![]() |
|
![]() |
|
hmm tamer'in araba bu
bu renkte güzel durmuş sadece :=)
|
|
A3
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kimse kötü bir yorumda bulunmadı en iyisi bende alıyım bu sislerden benimkilerin içleri çok kirlendi ahh bide yanarken görseydik şunu
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |