![]() |
|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
suvaliyata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Gönderim Zamanı: 22 Mart 2010 Saat 10:21 |
Merhaba arkadaşlar! Bir yıl önce temiz sandığım bir 2006 model 307 aldım ancak biraz sıkıntılı çıktı bana.Bir çok sorunu hallettim sayılır ama şimdi de alt takım için problem başlangıcı oldu sanırım.Yani baskı, balatalar ses çıkarmaya başladı. Öncelikle debriyaj balatası değiştirmek istiyorum ama bunların takımları 250-300 TL. civarı, bana pahalı geldi açıkçası.Bu konuda İzmir'den yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa sevinirim.
İkinci olarak sunroof da bulunan çıtanın ayaklarından biri arada problem çıkarıyor ve çıtayı kaldırmadan atıyor, tahmin ediyorumki aracın çok yağmur yağdığında su almasının sebebi çıtanın tam oturmaması. Bu konuda da bir yardım gerekiyor.(çıtayı tutan tırnaklardan varsa elinizde çıkma mümkünse ve 20 TL. civarı olabilir.) Ayrıca İZMİR'de perte çıkmış 2006 model ve üstü 307 varsa parçaları gelip görüp bazı parçalar için konuşmak isterim. Msn için adresim : suvaliyata@hotmail.com |
|
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅()ڪے~ ~
2006 307 comfort 1982 İZMİR |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() |
sunrufun mekanizmasındaki çıtadamı problem var.ayrıca ne güzel bir alışveriş sitili :) .(çıtayı tutan tırnaklardan varsa elinizde çıkma mümkünse ve 20 TL. civarı olabilir.) ne güzel bi açılım
|
|
|
|
![]() |
|
suvaliyata ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() |
İstekleri net söylemek lazım değilmi ama
![]() |
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
![]() |
![]() ![]() |
|
A3
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() |
elimzde çıkma olarak sunruuf parçaları mevcut hangi parçayı istediğiniz net bi şekilde anlatırsanız yardımcı olurum
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
![]() Valla iş yoğunluğundan bu kadar anlatabiliyorum, umarım anlamışsındır arkadaşım.Teşekkür ederim şimdiden. |
|
|
![]() |
|
![]() |
aracın SW mı ?
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
hayır hb
|
|
|
![]() |
|
![]() |
Tekrar merhaba arkadaşım.
Daha önce anlatmaya çalıştığım plastik yaklaşık 5 cm. boylarında olan sunroof aparatını kendim çizmeye çalıştım, sitenin birine de ekledim umarım açıp bakabilirsin. adresi veriyorum: http://www.dosya.tc/sunroofaparat_.pdf.html |
|
|
![]() |
|
![]() |
Problemi çözdüm arkadaşım.Yardım için yinede teşekkürler peugeot efe.
|
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() |
ok. geçmiş olsun.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |