![]() |
|
Ledli eşik koruma |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mart 2010 Saat 23:11 |
Kendim yaptım ve taktım. Sizce nasıl olmuş? ![]() Düzenleyen Blackram - 22 Mart 2010 Saat 09:37 |
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
güzel olmuş , eline sağlık.
fakat ben amber sarısı rengi yapardım. birde ışık biraz fazla geldi.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fotodan öyle gözüküyor. Biraz da amatörce çekildi tabi. Gözlerinizle görseniz müthiş bir ambiyans var.
Arabam siyah. o yüzden mavi renk daha yakışır gibi geldi. Zaten kapı kapanınca yanmıyor ve göstergelerle alakası kalmıyor. Sarı renk düşündüm ama çok farklı bir renkti göstergelere göre.
|
|
![]() |
|
Murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
Çok güzel. Gayet şık duruyor.
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Emeğine Sağlık Hoş Olmuş..
|
|
StOcK 99 106 S16/GTI
|
|
![]() |
|
İsteyen olursa yardımcı olabilirim.
![]() |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
çok güzel olmuş eline sağlık
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
gerçekten güzel olmuş,eline sağlık,güle güle kullan..
|
|
A3
|
|
![]() |
|
BurçUMUL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
Güzel görünüyor orijinal bir fikir
![]() |
|
Forever young by my gti
|
|
![]() |
|
LUCKYBEN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Aralık 2009 Konum: bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
çok şık durmus eline emegine saglık |
|
|
|
![]() |
|
guzel olmus
nasıl yaptın anlatırmısn bıras |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Emeğine sağlık, gerçekten hoş olmuş. Keşke fotoğraflarla anlatsaydınız "Nasıl Yapılır" bölümümüze... |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
çok güzel olmuş
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
Fotolarla anlatmam zor arkadaşlar. Çünkü bunları özel bilgisayarlı tezgahlarda işledim. CNC makinelerde yani. Sadece montaj aşamalrını gösterebilirim. Ama onu da astram da çektim. 207 de foto çekmemiştim ilk önce astraya yaptığım için. Ama amntık aynı. isterseniz yardımcı olurum.
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
hakkaten güzel olmuş.maliyeti ne
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Emeğine sağlık hoş durmuş, sanıyorum çoğumuzun bunu yapma şansı yok, CNC tezgah imkanı zor.
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
Doktor ![]() 2. Vites ![]() ![]() DOKTOR Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2009 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Oldukça hoş olmuş, ben de beğendim. :)
|
|
Doktorlar da modifiye sever... :)
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
cnc den başka bi yolu yok mu
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Malesef CNC den başka yolu yok. Kalıp yaptırmanız lazım, o da çok maliyetli. O yüzden sadece CNC tezgah.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |