![]() |
|
bagaj kilidi yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
300yedi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mart 2010 Saat 22:54 |
arkadaslar bagajı acmak için dugmeye bastıgımda bazen acılma sesı geliyo ama acmıyo bagajı cogu zamanda dügme içerde kalıyo. bagajı her zaman acamıyorum. benım yapabılecegım tamırlık işler varmıdır yoksa degişecekmi? birde fiyatı nedir bilenler bilgi verirlerse sevinirim. şimdiden teşekkürler. |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kol sıyırmıştır.. Efe ile irtibata geçin, elinde uygun fiyatlı çıkma olabilir..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kilit switch'i ile ilgili bir durumsa değişmeden tamiri 50 tl civarında,değişmesi ise 100 den fazla..Benim de başıma gelmişti..Araç kapalıyken kilit yuvasına elimi dokunduruyorum sonra uzaktan kumandadan aracı açınca bagaj kendiliğinden açılıyordu.Switch tamiri yapıldı,şimdi yine yapıyor arasıra ama kosoldaki stop lambası yandığı için bagaj açık yolculuk yapmıyorum.. |
|
![]() |
|
neo2400 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2010 Konum: Gebze-Tuzla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
Arkadaşım benimde aynı şey başıma gelmişti.Ben WD40 sıktım düzeldi. Tamirci 60 TL istemişti 3 aydır sorunsuz kullanıyorum. Eğer WD40 varsa elinde dokunup açılan butona doğru içeriye biraz püskürt bi kaç kere alıştır. Sorunun kalmaz |
|
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arızanınız büyük bir ihtimalle switch ten kaynaklanıyor ve elimde çıkma olarak mevcut 50 tl fiyatı var |
|
|
|
![]() |
|
300yedi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
saolun arkadaslar WD40'ı bi deniyim olmadı degiştircem artık. agustostada askere gitcegım için temmuzda falanda satcam arabayı şimdiden degiştirmeye gerek yok
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
ilginç inşallah başıma gelmez |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |