![]() |
|
17 rc jant |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mart 2010 Saat 15:31 |
arkadaşlar satılık rc jant ararken bu ilanı gördüm sizinlede paylaşmak istedim hem fiyatını hemde hemde değermi fikirlerinizi almak istedim jantlar replicaymış ama birebir orginal dedi.
|
|
![]() |
|
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kimse yokmu ya yorum yapacak
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
17 " hemde replika jant 1000 tl etmez.
|
|
![]() |
|
birebir orjinal diyo yani ortasında çember olmadığını söyledi banada biraz yüksek geldi olması gereken fiyat nedir acaba belki inerse
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
600e 16" rc replica var istanbul'da ne yapmış o öle 1100 lira
+ ortada mal yok adam ön sipariş diyo; parayı yolla bekleki gelsin !
|
|
A3
|
|
![]() |
|
emin bende karar veremedim bu 16 17 olayına arabamba 15 jant war orginal aracım 206gti 16 için değmez hiç diyolar değiştirmeye 17de zararlı olduğunu söyliyen war
|
|
![]() |
|
neo ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
bence cok guzel jantlar ama kalitesi onemli. fakat bu forumda acaip bir ilgisizlik ve olumsuzluk var. ilginc...
|
|
saygılar...
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
ilgisizlik demeyelim neticede kaba tabirle bu jantlar RC jantının çakması
hee replica var replica var o ayrı..
Canberk bende 206ımda 17" kullandım ve torsiyon bilyalarımı dağıttığı için 15e dönmek zorunda kaldım.kullanacağın en buyuk jant 16 olsun.17de amortisör tam olarak yaylanamadığından görevini göremiyor ve en küçük çukur da tak tuk vurduğu gibi torsiyonu bozuyor,bilgine..
|
|
A3
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
aşırı pahalı. yarı fiyatına İstanbuldan bulursun.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
saol emin bilgilerin için bende senin gibi düşünüyorum aslında ama değmez hiç dedikleri için 17 kafama girmişti hem bemi araçta 3.5 yay ve torsyon alçatması war 16 işimi görür heralde son bir şey daha sormak istiyorum ben bu 16 rc jantları orjinal mi yoksa replicamı almalıyım replicaların daha ağır olduğunu söylüyorlar kendi orginal gti jantlarımıda satıcağımı düşünürsek neyi tavsiye edersiniz??
|
|
![]() |
|
rica ederim,yardımcı olabilsiysem ne mutlu..
Aracın o haldeyken zaten bencede düşünme 17.ben replica kullanmadım ama kullananlardan edindiğim bilgiye göre ağır oldukları için çekiş ve yakıt arttıyor.yerinde olsam orjinal jantlarım ellemem..Heleki millet fellik fellik orjinal jant ararken.. Düzenleyen EminÖNAL - 14 Mart 2010 Saat 22:52 |
|
A3
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
ben 16 orjinal alınması taraftarıyım çünkü rc jantları 206ya inanılmaz yakışıyor.17nin yoracağı ve fazla yaktırmasındansa 16 olur orjinal olur 2. el olur. tabi karar senindir saygı duyarım
|
|
![]() |
|
artık 16 orjinal jantları ugun bulabilirsem kendi elimdeki gti jantlarını satıp alabilirim bu düşünce iyi gibi gözüküyo çünkü 15 jantda biraz ufak geliyo
|
|
![]() |
|
gsi_club ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
buna bakalirsin orjin 206 rc canti http://www.sahibinden.com/206_rc_orjinal_jant-15WQQaXQQ21964659WQQpXQQdisplayitem?
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
bu fiyata iyi araştırılırsa 16 jant lastik çıkma bile bulunabilir. elindekileride satarsın hem jantın orjinal olur hemde başka zaman satmak istersen parada eder
|
|
![]() |
|
ewet bende öyle yapmayı düşünüyorum iyi bir araştırmayla 16 orjinal 5 kollu jantları alıp elimdeki jantları da vericem kısmetse
|
|
![]() |
|
bence cok guzel bişey cıkıcak ortaya ama bu arada linki verilen rc jant lastikte hem çok güzel hemde uygun fiyatlı |
|
![]() |
|
ben onu görmüştüm aslında kafamdada o wardı ilk olarak ama forumdada belirtildiği gibi 17 jant arabaya zarar verir dediler özellikle torsyonlara ben birazda onları indirttim yayla birlikte çok olmasada 16 jant aklıma girdi şuan |
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Çok pahalı işine karışmak gibi olmasın ama bende daha önce 2001 model gti kullandım eğer çok fazla hız tutkun yoksa o arabaya 18 jant takmanı tavsiye ederim 17 veya 16 çok küçük ben şimdi xt kullanıyorum onda 16 jant var küçük geliyor gözüme
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
ewet çok pahalı olduğu kesinleşti artık ama 18 de yok artık sürter sürekli o ben 17 bile şüpeliyim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |