![]() |
|
307 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
delipedro ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: sultangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delipedro
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Mart 2010 Saat 09:59 |
Düzenleyen delipedro - 05 Temmuz 2010 Saat 22:29 |
|
S€N !K! YûZlûSûN H@NG! T@R@F@ TûKûR€Y!M ?.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bır cubuk daha var snrım yanı 200 km hız galıba.
pek onemı yok zaten yolmu var tr de 200 km ıle gıdecek soncuta 1.4 motor zorlanamın anlamı yok :) |
|
![]() |
|
delipedro ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Konum: sultangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delipedro
![]() ![]() ![]() ![]() |
BENIM QUİCK 220 GOSTERGE VAR KAFAMA TAKILDI :) ARASTIRDIGIMDA 190 İBRE GENELI 220 GOREMEDIM SIKINTI YAPTIM =))
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Gökhan arkadaşımız eski quik ile top speed yapmıştı 200 görmüştü zannedersem :) |
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
tırttır o :) |
|
A3
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
190 normal ibresidir. senin göstergeler değişmiştir.
![]() |
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
montaj bu :)
|
|
A3
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delipedro
GÖKHAN BENDE 220 BU VE SIKINTI YAPTIM CIDDEN TESKLER. |
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Resim alsak arkadaşım... Biz de görsek xs yada gtı olabilirmi kadran olarak...
![]() |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
arabanda sorun olmasında 220 olmus 190 olmus ne farkeder, sıkıntı yapılacak birşey değil ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delipedro
ALDIGIMDA 220 HEPSİ SANIYORDUM =)) :p SONRA BAKTIM QUİCK 190 SORU ISARETI DIREK OLUSTU NE AYAK BU ARAC DEDIM =) |
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Özel Üretimmi O :D |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delipedro
=)) ruhsat 1,6 motor 75 b yazıyor kadran 220 quick
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Oyanmıslardır Onunla..Fotosu Varsa Görelim Makinayı....!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delipedro
ne gibi oynama =)
|
|
![]() |
|
FTH ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Pedro at fotoları aracın bakalım..
![]() |
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delipedro
S€N !K! YûZlûSûN H@NG! T@R@F@ TûKûR€Y!M ?.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı delipedro
bıraz buyuk ve bıraz kuccccuk kactı ortasını bulamadım falla :S :P
|
|
![]() |
|
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
1.6 motor yazıosa quick değildir o 1,4 (75) beygir ibre de 190 olucak ;) seninkinde bi anormallik var... çakma gti yapmaya çalışmışlar galiba :) ruhsata 1.6 ve ibreyide 220 yapmışlar :)
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
220 ibreli 1.6 motorlu quick ilk defa duyuyorum.ilginç
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |