![]() |
|
atiker sıralı sistem taktırıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
balkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2010 Konum: MaNiSa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Mart 2010 Saat 23:15 |
2000 model 206 aracıma atiker marka sıralı sistem taktırıyorum görüşlerinizi bekliyorum
|
|
![]() |
|
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkaşım şahsi görüşüm atiker kesinlikle taktırma beyinlerinin sürekli arza yaptıgını duydum bence prince tartairini yada brc gibi italyan kitler taktırmanı tavsiye ederim uzun vadede düşünürsek atiker yaklaşık 1000 tl civarına mal oluyorsa bu kitlerde yakşaşık 1600 civarına mal oluyor sorunsuz kullanıcam dersen söyledigim kitleri tavsiye ederim... kısa süre önce tartarini kit montajlattım 3000 km kullandım en ufak bi sorunum olmadı referans alabilrisin kullanan arkaşlardan
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peugeot araçlarımızda lpg ile uyum sağlıyanların oranı oldukça az hele birde bu atiker olunca olumsuz oran gitdikce artıyor.bende brc yada onun dengi kitleri tercih etmeni tavsiye ederim.ama usta herşeyden önemli bu konuda. kullanan arkadaşlar çok daha sağlıklı yorumlar yapacaklardır
|
|
![]() |
|
balkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2010 Konum: MaNiSa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
siz ekatılıyorum fakat yaptığım tüm araştırmalardan sistemlerin tamamının çalışma prensibi aynı bu yüzden tek önemli nokta kalıyor oda montajı yapacak olan usta söylediklerinizin aksini söyleyenlerde oldu kafam çok karışık anlayacağınız atikeri beğenende çok yani italyanların tamamı markaya satıyor gibi bişey oldu hayırlısı bakalım
|
|
![]() |
|
kimi brc yi övüyor kimide lovatoyu kimi ise atikeri buda yarı yarıya ustalık ve montaj işine bakıyor gibime geliyor
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
prinsi tavsiye ederim çok pahalı dersen brc derim ama atiker sakat |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
atiker sakat diyen arkadaşlar kullanmışlar mı benim arabamda 7 aydır atiker takılı hiçte sorun yaşamadım aracım 307 XR triptonic BVA bence aradaki 600 tl lik fark gereksiz ...
|
|
![]() |
|
bu farklarda sanıyorum yerli malı ve ithal mal olmasından dolayı olsa gerek sonuç olarak şu çıkıyor bütün iş ustalıkta geri kalan hikaye. ben böyle anlıyorum söylediklerinizden
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Evet haklısın söylediklerinde bana göre de %60 ustalık önemli fakat %40 da iyi bir oran marka için atikeri uzun süre araştırdım dürüst olayım tek memnun insan olarak da Fatih'i (Fatih1903) ü gördüm sitemizin üyelerinden, dışarıdan ise görmedim memnun bir insan. Bazı arkadaşlarda BRC yi tavsiye etmişler bana göre de atiker taktır daha iyi, eski sistemdeki başarısını BRC sıralı sistemde tutturamadı. Benim tavsiye edeceğim tek marka Zavoli dir bu 3 markadan başkasına da yorum yapamam.
Söylenecek tek şey var ustanı iyi seç mutlaka referans iste, BRC den aldığım referansı aradığımda aracının serviste olduğunu ve lpg sisteminden dolayı büyük bir arıza çıkardığını söylemişti.
![]() |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Aşama aşama.. atiker sıralı sistemin 2 adet 206 yı pert ettiğine canlı şahidim :).. her gün her ayardan sonra biraz daha sarpa sardı :)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
dizel power :)
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
![]() |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
brc opelin orjinal dönüşüm kitidir opelin kullandıgı markadır bence oldukça kaliteli bir sistem ama herşey ustadan kaynaklı bir olay tercih sizin ...
|
|
![]() |
|
hakan kardeşimin de dediği gibi etrafımızda çok örnek var olumlu yada olumsuz en azından atikerin her yerde servisi var parçası var bir nevi fiat parçası nasıl ucuz ve kolay bulunuyor aynı o hesap hakan kardeşim teşekkür ederim yorumun için
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
LPG, pejolara bile uyum sağlayamıyor. kaldı ki piyasadaki en ucuz marka Atiker bunu hiç yapamaz.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
neye istinaden söylüyorsun bu uyum sağlamyı
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
sitemizdeki "arızalar ve çözüm yolları" veya "ustaya sor" başlıklarını okursan birçok üyemiz Atiker LPG den müzdarip. buna istinaden söyledim. zaten hemen hemen tüm cevaplar, Atiker in uyum sağlamadığı yönünde.
Düzenleyen h_307 - 11 Mart 2010 Saat 17:05 |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
bunu bu formda okuyarak lpgye bende tereddütlü bi şekilde yaklaşmıştım fakat öyle bir durum söz konusu değiş lpg ye uyum saglayıp saglamamkla alakalı bi durum değil kalifiye olmıyan ustaların yaptıgı montajlar sorun asla peugeot ve motor yapısı değil kaldı ki hertürürlü araca envai çeşit motora sahip araçlara takılrıken sorun peugeot kesinlikle değil üstüne basarak söylüyorum korkmayın sadece kalifiye usta bulun ben lpg montajlattım 307 xt tiptronik aracıma şimdi 4000 km ye yaklaşmış lpgden sonra en ufak bir sorun yaşamadım ürkmeyin lpgden arkdaşlar....
Düzenleyen pug307_26 - 11 Mart 2010 Saat 17:06 |
|
![]() |
|
arifkemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı arifkemal
Atiker açısından düşünülünce benim 2000 model 206 ıma takan usta hakikaten kalifiye işi bilen bir adamdı. yaklaşık 4 aydır kullanıyorum, hiçbir sorun yaşamadım. Ustanı iyi seç bence , olay orda bitiyor. birde arabanda sorun teşkil edebilecek bir arıza yada belirti varsa önce onları konrol ettir ondan sonra lpg ye geç. benzinde sıkıntısı olanın lpg dede sıkıntısı olur , bunun faturasıda lpg ye atılır :) |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |