![]() |
|
rölanti valfi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
purelifepurelife ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı purelifepurelife
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mart 2010 Saat 15:23 |
arkadaşlar merhaba,yaklaşık 1 ay önce katıldım aranıza,ismim mustafa,çanakkale de yaşıyorum ve 2000 model 406 SV aracım var.Bir kaç kez daha yazmıştım aracımın jant problemi vardı... dün yani pazar günü aracım arıza yaptı malum pazar günü sanayide açık yer bulmak zor oldu ama nihayetinde bu işten anlayan birini buldum.Aracımın rölanti valfi ya da diğer adı rölanti motoru bozulmuş dedi.orjinali 170,00TL , yan sanayisi 50,00 ve 100,00TL arası ne denk getirirsen...Servise gitmek istemiyorum,ne yapacağımı parçayı nereden nasıl temin edeceğimi de bilmiyorum...bana ne önerirsiniz??
|
|
peugeot 406 SV
|
|
![]() |
|
Kemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yanlışın olmasın rolanti ayar valfi servis 414 dedi ben en ucuz 230 buldum 406 la 306 aynı diye biliyorum ama |
|
![]() |
|
purelifepurelife ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı purelifepurelife
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
umarım öyle değildir.evet 306 lar ile aynı diye banada söylediler ama.... en iyisi servisi arayıp öğrenmek sanırım
|
|
peugeot 406 SV
|
|
![]() |
|
Kemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
İşde bu parça servis fiyatı 414 tl aslında bu tür servislerde değiştirmekten yanayım garantisi için ama 2 katı fazla para istiyorlar :( ![]() |
|
![]() |
|
maykil20 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Haziran 2013 Konum: denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
rolanti motoru arızalı iken ne sorun verıyordu yazarmısınız acaba
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |