![]() |
|
307 korna çalışmıyor.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mart 2010 Saat 22:22 |
2002 307xs im var..Önceden arasıra çalışan korna artık hiç çalmıyor..Sinyal kollarında bir problem yok yani farlar düzgün,sisler düzgün,sinyaller düzgün,parklar düzgün,elektrik aksamında mı birproblem var acaba?Herhangi bir elektirikçi yapabilir mi?
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
herhangi bir elektrikci yapamaz.. kırar airbag kilitlerini bırakır.. daha önce bu konuda tecrübesi olan bir elektrikci veya servis..
|
|
![]() |
|
alpayarzu ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpayarzu
Belki saçma gelebilir ama su kaçmış olabilir. Çünkü başımıza geldi..
|
|
darbeler yesende yüreğine affetmek en asil intikam.
|
|
![]() |
|
kocvizyon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
kardeş bi elektirikciye git baktır derim öyle büyütecek bir sorun değil :))
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hemen serivise gitmek istemiyorum,maddi anlamda zor günler geçiriyorum keza..Sigorta filan atmışsa yapılabilir mi elektirikçide..Yani bu airbag kilitlerinin oldugu yerlere dokunmadan bu problem çözülür mü?Yoksa her halukarda sorunun ne oldugunu anlamak için o airbag kilitlerinin oldugu yeri açması mı gerekiyor?
|
|
![]() |
|
Bugün özel servise götüdüm..direksiyonu açtı temas sorunu varmıs kablolarda,,vidayla filan bişiler yaptı,kornam çalıştı.10 tl aldı...Bir aralar bahsettiğim sürtme sesi de aniden geldiği gibi aniden gitti..Paramın olmadgını biliyor heraldearaba.İnşallah maaş zamanı tekrarlamaz :))
Haşim usta bahsettiğin airbag kilidi 2si dikey 1 i yatay metal çubuklar mı,özellikle dikkat ettim usta yaparken... |
|
![]() |
|
evet benim sol kırık adam takarken kırdı
|
|
![]() |
|
Ben de gümbürtüye gidebilirdim,Haşim usta önledi sağolsun..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |