![]() |
|
Anketler ve karşılaştırmalara katılalım lütfen... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Celalettin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Celalettin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Mart 2010 Saat 16:28 |
Forumumuzdaki anket ve karşılaştırmalardaki katılımın son derece düşük olması dikkat çekici.Araçlarınız şu an kaç km de anketine katılım 70-75 kişi.Diğer karşılaştımalara katılımlarda öyle.Foruma kayıtlı üyelerin sayısı bu rakamlardan kat ve kat fazla.Bazı üyelerin araçları olmayabilir buna birşey diyemeyiz ama araç sahibi üyelerimiz lütfen anketlere ilgi göstermeliler.Forumlardaki anketlere gerçek bilgilerle yüksek katılım o forumun gücünü gösterir ve yönetimin yapacağı girişim ve yeniliklerde elini güçlendirir.Bu foruma üye isek anketlere katılmak zorundayız diyorum.Çünkü bu çalışmaların bir amacı var mutlaka.Haydi arkadaşlar lütfen bu konuya ilgi gösterelim.
|
|
celalettin 2006-307 1.6 hdi 110hp
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet Celalettin abiye katılıyorum benim bile bazı katılmadığım oluyor ama konuları araştırıp tek tek katılmaya özen gösteriyorum buranın bir üyesi isek buraya uyun şartları yerine getirmeliyiz
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |