![]() |
|
peugeot 307 1.6 hdi hava filtresi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ugur ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Mart 2010 Saat 16:24 |
Merhabalar peugeot 307 1.6 hdi aracın hava filtresi nasıl sökülür biraz zor yerde kalıyor motor bömesinin arka tarafında camın altında resimli veya tarif şeklinde izar edebilirmisiniz.
|
|
![]() |
|
Celalettin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 86 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Celalettin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hava filitresini öyle bir yere koymuşlarki...Serviste tam yarım saat uğraştılar sökmek için.Zaten sökerken özel bazı tornavidalar kullandılar.Bence siz hiç denemeyin.Hava filitresi sökme işini ustalara bırakın.
|
|
celalettin 2006-307 1.6 hdi 110hp
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
usta cok zahmetlı bır ıslem bu 2-3 parca sokuluyor hava fıltresıne ulasmak ıcn :D bence bılen bırı yapsın :)
|
|
![]() |
|
ugur ![]() 1. Vites ![]() ![]() 19 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
biliyorum camın altındaki plastikleri herşeyi söktüm hatta filtre kutusunuda yerinden çıkardım ama bulunduğu yer kutudan dar olduğu için dışarıya alamadım bulunduğum yerdeki ustalar çok zor bi iş dedi yağını yağ filtresini ve mazot filtresi değiştidiler hava filresini sökemediler bulunduğum ildede sevis yok yeni aldığım hava filtresi elimde kaldı filtre kutusunun neresinin söküldüğünü bilsem takarım eğer bilen varsa biraz tarifle hallederim yada aküyü söksem çıkarmı kutuyu çıkarırken akü biraz engel oluyormuş gibi
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
pek o kadar zor bisey degil arkadasim
once hdi 16 yazan kapagi yukari dogru cek ondan sonra bir ucu turboya bir ucu hava filtresinin kutusuna giden siyah burunun kelepcelerini sok o boruya bagli soket olucak onu cikart ondan sonra hava fitresinin uzerinde 3 adet vida vardir alyan olmasi lagzim onlari sokersin diger tarafi tirnaklidir hava fitresinin kutusunu busa kople cikartmaya calismayin cikmaz 3-4 parca halinde cikiyor yinede sokemezseniz yarin resimli aciklarim |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
evet önce motor kapağını çıkart camın altındaki plastiği sök filtre kutusu orada çok basit ama dikkat et kırma bir yeri
|
|
![]() |
|
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
http://www.forum-auto.com/les-clubs/section4/sujet275462.htm
burda resimli aciklamasi var benim anlattigim sekilde degil ama oda kulagi tutmanin degisik bi yolu ![]() Düzenleyen cerci07 - 01 Mart 2010 Saat 23:50 |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cerci07 arkadaşım sağolasın bende bunu merak etiştim filtre kutusunun ön tarafın üzerinde alyan vidaları arka tarafı görünmüyo elimle kontrol ettiğimde vida filan hissetmedim demek tırnaklıymış parça parça sökerim filtre kutusu buraya konurmu ya bunu normal bi kullanıcı araç sahibinin kolay ulaşabileceği yerde olması lazım yakıt tasarrufu için kontrol edilmesi lazım araç çok tozlu kirli bir bölgede kullanılırsa bir kaç binde bile tıkana bilir filtre..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |