![]() |
|
407 modifiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kann87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2008 Konum: ACIBADEM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 529 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mart 2010 Saat 14:34 |
paylasımın ıcın tesekkurler blow off konusuna gelınce arkadasım napıyosun sen 650 tl ye sacmala cok buyuk para ayrıca gereksız bısey yapma derım daha guzel seyler yaparsın arabana
|
|
-küfürbaz gizemli rapci-
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7793&title=siteye-resim-nasl-eklenir
Düzenleyen h_307 - 02 Mart 2010 Saat 23:29 |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Eyüp Duygun ![]() 1. Vites ![]() ![]() SPONSOR FİRMA Kayıt Tarihi: 18 Şubat 2010 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 237 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Eyüp Duygun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben tahmn edebiliorm yerı ama reklam olur herlde soylemiyim 650 tl bencede cok ancak adam derse 1 sene icinde blowoff ile ilgili her türlü sorunu ucretsiz karsılarım dusunebilr.işciligide merak konusu fotoları beklıyoruzz
|
|
![]() |
|
Melih-Fit ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2009 Konum: İst - Avcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Melih-Fit
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fotoğrafları merak ettim bende...650 tl Hks normal fiyat ucuz değil bence.
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
resim eklemek için aşağıdaki linki inceleyiniz
fotoları bekliyoruz..
|
|
A3
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Merhaba Arkadaşlar, Nihayet aracımın bazı modifiye işlemleri bitti. Fotoları paylaşmak ve yorumlarınızı önerilerinizi görmek istedim. Ama foto ekleyemiyorum yardım lütfen
Bu arada çok sağlam bir Blow off çu buldum bilmiyorum duyan varmıdır. Garantili HKS takıyormuş 650 TL ye
İstanbul Ümraniye' de
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |