![]() |
|
Sürtme sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mart 2010 Saat 21:00 |
Sesin kaynağını buldum gibi sanki..Ses ilk olarak köydeki okuluma gidince başlamıştı.Bugün köye gittim yine az da olsa başladı..Önden geldiğini söylemiştim daha önce bugün iice inceledim sesi.%80 sağ ön çamurluktan geliyor..Sağ ön çamurluk biraz gevşek arabamın..Biraz ittirince gırç sesi geliyor ordn da..Kaputu açtım..Sileceğin yanındaki plastiği kaldırdım..Çamurluk vidasını buldum..Vida sıkı ama oturmamış mı yerine bilmiyorum hareket ediyor ve o dediğim ses çıkıyor..Makina yağı sıktım ama gitmedi ses..WD40 pas sökücü alsam işe yarar mı acaba o sesin kesilmesi konusunda...
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
rotil veya askı rotundan yapabilir |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracım 2002 model 307 xs
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
aracınız 206 mı ?
|
|
|
|
![]() |
|
haşim ustam sadece yaylanmada ses artıyor..kasistlerde ses artıyor..arnavut taşta ses artıyor..asfaltta azalıyor..hızlı veya yavasta ses değişimi yok,direksiyon çevirmede ses değişimi yok,motor devrinde ses değişimi yok..
|
|
![]() |
|
sağ amortisör üst bilyasına baktır sorun yoka direksiyon pompasıda sağda pompa değilse aracın hareket halinde iken dreksiyonu tutma frene bas eğer sağa sola ani çekme varsa ya diskten ya fren balatasıdır
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
ses, herhangi bi şeyle simetrik mi? tekerleğin dönüşü, direksiyonun çevrilmesi, aracın yaylanması veya motor devri?
|
|
![]() |
|
pompadan değil ,sana bahsettiğim vınlama sesi değil bu ali kardeş..
frene bastıgıöda herhangi bir ekstra ses çıkmıyor ama..balatayla ilgili olmasa gerek.bir de daha bugun çıktı ses..dün yoktu..birden çıktı.. |
|
![]() |
|
kocvizyon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
direksiyon pompasın dan yapabilir kardeş bi baktır
|
|
peugeot 307
|
|
![]() |
|
behzat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: KAYSERİ-ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
balata bitince öyle bir ses çıkar
![]() |
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Fren balatalarına bakdınmı acaba ? eğer bitmişse o yüzden ses yapabilir
|
|
![]() |
|
Bir arkadasım yardımcı olursa çok sevinirim.Hiç olmazsa yönlendirin veya tavsiyede bulunun..Bekleyeyim mi biraz yoksa götüreyim mi servise?
|
|
![]() |
|
Bugün arabanın sağ önden bir ses gelmeye başladı..Tiz bir sürtme sesi..Sanki bir parça metal bir yere sürtüyormuşda o ses çıkıyormus gibi..Disklerden şüphelendim su tutm kesilmedi.Kasistli yolda daha çok düz yolda daha az yapıyor..Frene basınsa biraz kesliyr ama yine devam ediyor..Amortisorden şüphelendim durur halde içinde oturudm bi arkadaş yüklendi sağ ön amortisöre ses çıkmadı..torpidonun içindekileri çıakrdım yine kesilmedi..göğüslüğün sağ kısmından geliyor gibi geldi bana..nedne olabilir acaba..göğüslüktense çözüm için göğüslüğü mü çıakrtmamız gerekir?teşekkür ederim..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |