![]() |
|
307 yol bilg. sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
endorphine ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şubat 2010 Saat 12:12 |
2006 307 comfort otm. vites aracım. Okuyanlar diğer açtığım başlıktan hatırlamıştır sanırım. Geçen gün benzin lambası yandı. Biraz öyle yol yaptım. Yol bilgisayarındaki kalan benzinle yapılacak yol değeri sapıttı. Sonra 30lt'ye yakın benzin aldım. Fakat yine göstergede sürekli değişen değerler vardı. Yani 15km 5km 33km gibi sürekli değişiyordu. Ve rakamlar depodaki benzine göre çok düşüktü. Normaldede bu değer aracın hızına göre değişiyordu zaten. Ama o normaldi. Bu farklı, sürekli değişiyor ve alakasız değerler çıkıyor. Sabah denedim aynı. Normale döndürmek için bir püf noktası var mı yoksa böyle devam mı?
Düzenleyen endorphine - 27 Şubat 2010 Saat 13:35 |
|
![]() |
|
endorphine ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok mu yardım edebilecek arkadaş?
|
|
![]() |
|
kamilgulcan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kamilgulcan
silecek kolunun ucundaki yol bilgisayarı butonuna uzun basılı tutun yol bilgisayarı resetlensın sonra tekrar bir deneyın degerleri.. |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eğer düzelmezse aküyü sök tak dene
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
aküyü söküp takın.. tabi bunu yapmadan önce kontak anahtarını mutlaka çıkartın
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
Dün hallettim. Koldaki düğmeden resetleniyormuş.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |