![]() |
|
bsı sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2010 Saat 20:13 |
acaba bu bsı sorunu yaşayan varmı aranızda
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bsi ile alakalı nasıl bir sorun??
|
|
![]() |
|
zaferpls ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben bayağı bi uğraştım sonunda tamir ettirdim.değiştirmesi işçilik dahil 1060 tl tamirat 150 tl
|
|
![]() |
|
aracımın arka sağ sinyali çalışmıyordu sağ ön ve kapı yanı sinyali çalışıyor ama normalinden hızlı yanıp sönüyordu arka sinyale tokat atınca tekrar çalışıyordu ama sonra tekrar çalışmıyordu arkadaşım araç elektronikçisi bsı tamiri km tamiri yapıyor ona gösterdim arka lambaları söktü sinyal lambasını değiştirdi ama yanmadı sigortaları kontrol etti sonra kapı altındaki kabloları tek tek kontrol etti direksiyon altındaki kablolara baktı kaputu açıp oradaki tesisata baktı olmadı ama sonra düzeldi kablolarla uğraşırken bana bsı olabilir dedi sonra bsı doktoru tanıdığımıza sorduk dediği eğer ön sinyallde çalışmasaydı bsı olabilirdi dedi ama sadece arka sinyal olunca bsı çok zor ihtimal dedi sizlere sormak istedim bu sorunu
|
|
![]() |
|
zaferpls ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 72 |
açıklaması bana pek mantıklı gelmedi benimde silecekeler park halinde ve seyir halinde kendi kendine çalışıyordu.ama sadece ön silecekeler arka sileceklerde problem yoktu.düşünsene araban park halinde silecekleri kendi kendine çalışıyor kafayı yiyiyorsun park halinde çalıştığı için bazen aküyü bitiriyor yolda kalıyorsun...
|
|
![]() |
|
benim arka sinyal giderken yanmıyordu tokat yiyince yanıyorddu
|
|
![]() |
|
individual ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 01 Aralık 2008 Konum: kartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 996 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı individual
yani tokat atınca bir süreliğine çalışıyorsa neden kaput içine , sigortalara bakıldı anlamadım.
stop lambasına attığın tokat , kaput içindeki sigorta kutusunu titretecek kadar kuvvetli değilse bence boşuna bakılmış oralara
sorun tokat attığınız yerde , duy olur , soket olur , kablo olur.
gözden kaçan birşey var demekki
|
|
![]() |
|
bizde anlamadık yeni lambayı takıca çalışmadı toatta işe yaramadı 2 saat uğraştık sonra çalıştı sinyal bsı olsa ön sinyalde çalışmaz dedi servis
|
|
![]() |
|
ErolSen ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Şubat - 1985 Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2009 Konum: ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
benim araba yıkanınca felan bu bsı kutusu ıslanıyor.ıslanmasını engellemek için bu kutuyu streç naylonla felan güzelce sarıp izole etsem acaba bi sıkıntı yaratırmı?
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
sinyal olayında belliki soket veya kablo sıkıntırı var.. bsi ıslanmasında bence güneşi balçıkla sıvamaktansa suyun geldiği yeri iyi analiz edip sorunu gidermek en mantıklısı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |