|
306 platinium lpg seçimi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
dejavu03tr
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2010 Konum: Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dejavu03tr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2010 Saat 16:26 |
Arkadaşlar selam ben yeni 306 platinium Sedan 2002 model bir araç aldım peugeot konusunda yeniyim araca lpg taktırmak istiyorum şu anda iki firma arasında kaldım tavsiyeniz hangi firma olur sizce;;
Atiker veya Stafanelli
306 aracında bu markaları kullanan arkadaşlar fikir verebilirse sevinirim...
|
|
ankaramsnm
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ankaramsnm
|
HANGİSİ BÜTCENE UYGUNSA ONU TAKTIR NASILSA HEPSİ AYNI SONUÇTA
|
|
dejavu03tr
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2010 Konum: Afyon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dejavu03tr
|
tamam ok hepsi sonuçta aynı fakat bazı araçlara bazı markaların problem çıkardığını duyuyorum (ne kadar doğru onuda bilmiyorum) Peugeot aracımı yeni aldım daha önce peugeot kullanmadım oyüzden 306 model lpg li aracı olan arkadaşlardan fikir istiyorum Düzenleyen dejavu03tr - 26 Şubat 2010 Saat 16:52 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynı araca brc marka taktık uyum saglamadı cok yaktı bılgınıe..
|
|
dejavu03tr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dejavu03tr
|
stafanelli veya atiker taktıran arkadaş var mı acaba???????????
|
|
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
stafanelli yi bilmem de atikerin çok sorunlu oldugunu söylüyolar atiker yerine zavoli düşünebilrsin
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
behzat
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: KAYSERİ-ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim 2004 model 1.4 aracımda Lovato sıralı sistem var 5 yıldır kullanıyorum. Sorunsuz Peugeot araçları hassastır.En uyumlusunun Lovato olduğu nu ustalar söylüyor.Ucuz diye başka firmalara kanma.Lovatodan şaşma.
|
|
behzat
2. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: KAYSERİ-ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bir arkadaş hepsi aynı yazmış.Malesef değil.Peugeota en iyi uyan Lovato.
|
|
Orhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende aracımda (406) lovato kullanıyorum cok memnunum tavsiye ederim..
|
|
FTH
MODERATOR Kayıt Tarihi: 25 Eylül 2009 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1948 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben arabamı aldığımda (106) atiker vardı ilk zamanlar kullanmıyordum şimdi kullanıyorum sabahları çalıştırdığımda titreme yapıyor gaza geçeken ama gidişinden memnunum bastımmı gidiyor vallaha gazda 170- 180 i gördüm tavsiye ederim..
|
|
106 Quiksilver 2000
206 Quiksilver (KUPON) 2005 207 Millesim 2009 207 GT 2009 VW Scirocco white ed. 2017 206 CC SİYAH 2003 206 CC GRİ 2004 |
|
Kemal
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
6 serilerine tüp uymuyor iyi araştır uyan markayı taktır ama sakın atiker taktırma şimdi servisden geliyorum senin aracın 98 var bende en sonunda Rolaanti ayar valfini iptal ettiler normal tofaşlara olan te den taktılar olmadı bir bidon benzin alıp yakacam iyi araştır servise sor bence
|
|
dejavu03tr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dejavu03tr
|
yalnız Afyon'da lovato bayisi yok.????????????? olsa ona bakacam???
bir arkadaş var burada 306 Griff var kensinde 99 model Atiker taktırmış çok memnun bir ara yeni taktırdıktan 600 km sonra falan aracın lpg'ye geçerken titriyordu dedi daha sonra Atiker'in servisinde bir ustanın ismini verdi o ayar yapmış hiç bir problem kalmadı diyor. |
|
Orhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Kasım 2009 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim bildiğim kadarıyla Ispartada iki tane lovato takan servis var..Afyon-Isparta 1.5 saat ;randevu alarak 1 gün içinde rahatlıkla montaj yaptırabilirsin.. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |