![]() |
|
307 ayna sorunu :( |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
endorphine ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2010 Saat 14:19 |
|
Selam. 2006 model yeni kasa 307 aracımın sağ aynasını açarken çat diye ses geldi ve ayna boşa çıktı. Halbuki gayette yavaş açtım. Yerinden çıkmadı ama ileri geri boşta hareket ediyor. Bende şimdilik alttan bantla tutturdum idareten. İçerden kumanda edebiliyorum. Yani elektrik aksamında birşey yok. Biraz inceledim ama nereden söküleceğini tam olarak anlamadım. Bu işlerden anlayan yada önceden sökmüş arkadaşlar neresinden söküldüğünü yazarlarsa sevinirim. İyice dağıtmayalım aynayı. Teşekkürler şimdiden.
Önceki aracımında aynaları sabitti. Yol kenarına bıraktığım için sorun oluyordu. Bununki katlanıyor oh rahat ederim dedim. Bu da böyle oldu. Nazarmı var ne? ![]() |
||
![]() |
||
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Geçmiş olsun bence basit bir işlem ile halledilebilir. Tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır en kısa sürede içiniz rahat olsun...
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
gergisi kırılmıştır.. Efe ile irtibata geçip bir fiyat al istersen..
|
||
![]() |
||
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
|
gecmıs olsun...gecenlerde ben taktırdım allahtan kırılmadı....
|
||
![]() |
||
endorphine ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: ? Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
|
Ben sökemez miyim? Yani servise götürüp yaptıracak olsam zaten buraya konu açmazdımki.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
|
?
|
||
![]() |
||
slowmotion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2009 Konum: Bursa/Nilufer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 381 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı slowmotion
|
gecmis olsun
hasim fiyat al diyorsa yapamayacin birsey olsa gerek..!
|
||
Nur * 206 XT
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
|
Bugün işim yok. Boş bir zamanımda sökeceğim aynayı. Olmazsa bostancı sanayiye uğrayacağız artık. Ne çıt kırıldım çıktı bu arabada ya. Hani vursam bir yere çarpsam gam yemem. Elimde kaldı resmen.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
|
Söktüm düzelttim aynayı. Yapamayacağım birşey değilmiş allahtan :) . Çok dandik yapmışlar ama. Yayın üstüne dandirikten çin oyuncaklarındaki gibi bir parça koymuşlar o çıkmış. Onun yerine zahmet edip bir sekman yapsalarmış evladiyelik olurmuş. Neyse arkadaşlar çok gerekmedikçe aynaları kapatıp açmamakta fayda var. Zaten arka kapağın tırnaklarını kırmadan çıkarmakta ayrı bir eziyet. Bu arada sol ön kapıdaki cam kumanda tuşlarındada sorun vardı. Söktüm onlarıda hallettim. Tıkır tıkır çalışıyor. Sırf onun için torx tornavida seti aldım.Alalı 2 ay oldu daha neler çıkacak bakalım. Eli tornavida/anahtar tutmayan biri her böyle ufak tefek şeye tamirciye gitse yandı valla.
Lastikleri değiştirdim bu arada. Carrefourda indirim vardı. Benimde değiştirmem gerekiyordu, denk geldi. 4 lastik aldım normalde 808tl. 600tl verdim. İnşallah buraya daha fazla konu açmamak üzere... Düzenleyen endorphine - 28 Şubat 2010 Saat 17:39 |
||
![]() |
||
kocvizyon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
|
hadi geçmiş olsun kardeşim
|
||
peugeot 307
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
|
Sağolasın hocam.
|
||
![]() |
||
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
|
geçmiş olsun
|
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı endorphine
|
Sağolun.
|
||
![]() |
||
Cenk_Cenk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Cenk_Cenk
|
Hocam selam,
Geçen aynı durum başıma geldi. Araştırınca yazınızı gördüm. Aynayı nasıl söktüğünüzü hatırlıyormusunuz? Bana yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum.
|
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Merhaba konu çok eski tarihte açılmış bu şekilde sorununuzu çözmek biraz zor ve zaman alacaktır yeni konu açmanızı tavsiye ederim.
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Bu alıntı işinize yarayabilir.
|
||
![]() |
||
Cenk_Cenk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Cenk_Cenk
|
İlginize teşekkürler, bu yazıyı göz önünde bulundurarak kendim yapmaya çalışacağım. Umarım ayna elimde kalmaz.
![]() |
||
![]() |
||
Murat_77 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2016 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
|
Az önce sadece arka kapağı sökerek yaptım. içinde kalın bir yay var üzerinde sac bir pul pulu iki kişi olursa daha rahat takarsınız eşit taraflardan düz tornavida ile bastırarak geçirin bunun yerine bir sekman niye kouyulmamış enteresan .tamamen düzeldi bir daha ayna açıp kapatmamaya karar verdim bu arada :)
|
||
![]() |
||
sanctuary35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sanctuary35
|
aynı sorun bendede var, ben aynanın içi kırıldı yeni ayna alcaz sanıordum. cırtla tutturdum bi ara açıp yapayım bende. arka kapağı nasıl çıkarıosunuz?
|
||
Aslan besleyen yemini düşünmez.
|
||
![]() |
||
Murat_77 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2016 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
|
Aynanın dip tarafından 2.3 tane ince tornavida ile fazla zorlamadan ilerleyip dile doğru çıkarabilirsin malum havalar soğuk kırılabilir plastik malzeme garaj varsa saç kurutma ile ısıt biraz daha rahat olur
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |