![]() |
|
307 yolcu airbag'i |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
taylor 307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taylor 307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2010 Saat 20:21 |
mrb.arkadaşlar..bişy merak ettim.benim 307 de yolcu airbag bölmesinin kenar çizgileri iyice belirdi.airbag açıp açmadığını nasıl anlarıs.bi fikri olan varsa yardımcı olabilirmi arkadaşlar..
|
|
307'm benim
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307 lerin meşhur görüntüsüdür o. için rahat olsun. o iz varsa göğüs orjinaldir. korkma.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
taylor 307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taylor 307
![]() ![]() ![]() ![]() |
saolasn kardeşim.ya bide benim yolcu cam otomatiği yukarı kaldırıyor ama aşağı indirmiyor.bu nedendir acaba bi 50 kaatmı sıkıştı cama:)
|
|
307'm benim
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
kardeş için rahat olsun açılmamıştır ama 8 aırbag olan bir aracın tüm aırbagları çıkartmışlar kabloyu yağ müşürüne bağlamışlar adam 3 sene kullanmış 2. el amış çok sonra anlamış aırbag olmadığını
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taylor 307
yuuhh artık ama.bu cam mevzusu nedir kardeşler.
|
|
307'm benim
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
o konu hakkında bilgim yok. sanırım cam kaldırma düğmelerinde sıkıntı olabilir.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı taylor 307
eyv.saolasın.ben o 50 kaadı çıkarttırayım o zaman elektrikçiye:)
|
|
307'm benim
|
|
![]() |
|
fatih1903 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2009 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatih1903
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |