![]() |
|
307 lütfen yardım edin |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
kocvizyon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2010 Saat 17:02 |
|
selamlar benim bir sorunun var eğer başına gelen varsa bana yardımcı olsun lütfen yada bi bilgisi olan bende de 307 1.4 dizel otomobil var ama 5.vites de 3 bin devirde 130 yada 150 kmh la giderken araba silkeleme yapıyo ve motor arıza ışığı yanıyor neden acaba eğer bir bilginiz varsa benle paylaşın lütfen tşk ederim
|
||
peugeot 307
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
direksiyondanmı geliyor silkeleme
|
||
![]() |
||
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
mazot filtresi orjinal mi?? yan sanayiler yüksek devirlerde hava yapıyor buda silkinmeye sebebiyet veriyor. Ama kesin teşhis için planet 2000
|
||
![]() |
||
300yedi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aayrıca yan sanayi mazot filtresi 1. viteste bile arıza lambasını yakıyor ve arabayı stop ettiriyor. ben 1 ayda 2 tane yan sanayı degiştirdim arızadan kurtulamadım ama serviste orjinali 100 lira degiştirdim 4000 kmyi gectı arıza falan yok. pejo orjinal parca seviyo
|
||
![]() |
||
kocvizyon ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kocvizyon
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
anladım ama herzaman yapmıyo direksiyondan da değil kardeş mesela bu gün denedim yapmadı anlamadım ama galiba yakıtlada ilgili olabilir ilginize tşk ederim
|
||
peugeot 307
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |