![]() |
|
Ankarada Peugeot ustası aranıyor ... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Şubat 2010 Saat 00:08 |
|
Değerli arkadaşlar ;
Güzelim başkentimize yaraşır aracımı pc ye bağlatıp sorunlarını anlayabilecek sadece peugeot ya bakan helal süt emmiş tokatlamayan bir usta servis var mı? bundan sonra genel bakımlara özel bakımlara modifiyeye tuninge vs. gitsk reklam olasın derseniz pm den yollayın ama ihtiyacım var teşekkürler ...
|
||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||
![]() |
||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benim sürekli gitdiğim bir ustam var şaşmaz sanayisinde ama öle bilgisayar filan yok eski kafa eski sistem 'GABUTU AÇ'
![]() |
||
![]() |
||
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
|
ya aslında ustada mesele şu işçiliğe itiraz etmem normalde zira yaz kış adam bu işten ekmek yiyor ama insaf be ya hem ustalık olmayıp, hem pis çalışıp, hem de -affınıza sığınıyorum- kaz gibi yolmanın yolunu gözlyene %90 lık kesim var ya ona kızıyorum parasını verelim de hizmet alalım derdim o yoksa beleşinde değilim... Ankarayı toplarım bu dediğim ustayı bulsam :)
|
||
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
||
![]() |
||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
|
ustanın işçiliği çok güzel şimdiye kadar biçok şeyy için gittim ve hiç sıkıntı çekmedim ama şöle toplanıp 1 yer belirlenebilir. işçilik olarakta ben cüzi şeyler ödüyorum,piyasanın çoğu usta değil ama haklısın
|
||
![]() |
||
Kemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
|
Parçalar Oto yılmazdan ivedik işçilik ikizler pejo dan bilgisayarıda var bir sefer baskı balata değiştirdim ilk sefer iyidi ama ikinci nasıl olur bilmem iyi insana benziyorlar :) |
||
![]() |
||
hasancalp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasancalp
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dostum baskı balatayı ne kadara değiştirdiler? |
||
Peugeot 406 - Sport Pack 2.0 - 2001
|
||
![]() |
||
Kemal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 232 |
|
baskı balata şanzınman yağı sol priz bilyası 330 tl verdim
|
||
![]() |
||
bbcb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 106 |
|
arkadaşım benim arabada bir sorun vardı sorununu halledemezsem para almıyacam dedi 4.5 saat ilgilendi sorunu yaptı işçilik olarak 10ytl aldı ben böyle bi usta görmedim direk öz simge peugeotu tavsiye ederim ellerinde parca ve pc de var serdar usta 0312 278 22 92istanbul yolu yıldırımlar san.sitesi 1746.sok no 7
|
||
peugeot sport
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
Gp Garage - Gündüzler Peugeot
Murat Gündüz İvedik O.S.B. Merkez Sanayi 21. Cad. 574 Sk. No:29 Tel : 0312 394 39 66 GSM : 0544 790 16 50 |
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
![]() |
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
metearman ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı metearman
|
selam,ikizler pug,iki kardeş iyi niyetli ,bilgili ustalar,çok gittim,enson arkadaşın 206sı için yag değişimine gittigimizde,200 tl gibi bir uçuk rakam istedigi için,bende kaliteli ve kaz yolmayan bir usta arıyordum ki;forumda gündüzler,vatan ve özsimgeyi önerdiler ,takdir sizin..
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
kesinlikle doğan peugeot derim . o kadar özenle araç bakımı yapan bi yer görmedim helal olsun hakan ustaya
TEL : 0 312 278 58 98 - 0 543 952 20 44 ADRESİMİZ : ŞAŞMAZ OTO SANAYİ SİTESİ 1.CADDE 12.SOKAK NO : 46 GÜVERCİNLİK ŞAŞMAZ / ANKARA gitmek isteyenler adresi burası |
||
![]() |
||
enes119 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1990 Kayıt Tarihi: 20 Temmuz 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 37 |
|
işi bilmiyorlar , benim bujı yerinden ıkmış ses yapıyodu bana 550 tl masraf çıkardılar , başka bi usta para almadan yerine taktı ses kesildi...direk soyguncu diyorum başka bişey değil...yazanda kesin kendisidir sakın ola sakın arkadaşlar gitmeyin
|
||
![]() |
||
turcomemo ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turcomemo
|
vatan pego var abc pegonun arkasında carfour un kavşağından batıkente doğru ilk soldan dönünce araba tamircilerinin olduğu bir site var sitenin içerisinde bende her gitmeme yolları unuttuğumdan biraz arıyorum. güzel temiz işçilikleri var ama biraz pahalı 3 e 5 e bakmam diyorsanız güzelANCHORFREE_VERSION="6212201711"var _AF2$={'SN':'HSSHIELD00TR','IP':'46.137.54.154','CH':'HSSCNL000247','CT':'0','HST':'&toAdltIntr=1&FBWCNT=10&NO_FBW=1','AFH':'hss76','RN':Math.floor(Math.random()*999),'TOP':(parent.location!=document.location||top.location!=document.location)?0:1,'AFVER':'2.21','fbw':false,'FBWCNT_CHROME':0};if(/^(.*,)?(11C)(,.*)?$/g.exec(_AF2$.CT)!=null&&_AF2$.CH!='HSSCNL000242'){document.write("
if(_AF2$.TOP==1){if(_AF2$.CH=='HSSCNL000242'){document.write(" |
||
![]() |
||
dowan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2011 Konum: ankara-istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
|
harbiden Ankara da birçok kişinin gittiği ve güvendiği adam gibi bir usta bende arıyorum arkadaslar... ayrıca 207 gt moturundan anlayan chip yazılım sprint boaster vs vs ... çok teşekkürler şimdiden...
|
||
![]() |
||
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
|
![]() kesinlikle kubilay- mehmet ve murat ustaya selamlar:) bu arada para işlerine bakan ferhat abi vardır. işçiliğin alası, parçanın orjinal ve daha kalitelisini kullanır. indirim pek yapmaz ama adam da kazıklamaz. o parça ve o işçiliğe en iyi fiyatı verir. ben kefilim, bütün bakımları, mümkün olduğunca orda yaptırıyorum...
|
||
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
||
![]() |
||
ırfan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
|
Dükkanın adı Güneş otomu ? Düzenleyen ırfan - 29 Haziran 2016 Saat 07:15 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |